עדכון שאיבה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
היי אז זהו אני אחרי השאיבה. נשאבו 9 ביציות!!!.ידעתי בוודאות שיש 7 ביציות וחשבתי לעצמי נו מה יקרה אולי עוד 2 תצמחנה מהשחלה השמאלית.אני מתארת לעצמי שאכן השתיים האלו צמחו מהשחלה השמאלית. טוב אז שלב מותח ראשון עבר. לפני השלב המותח השני: כמה ביציות בסופו של דבר יהיו ברות הפריה. אני מתפללת שלפחות 5 יהיו טובות. מי יודע הלוואי ויותר. אז אני אהיה במתח עד מחר. כמובן שאני אעדכן בהמשך. המשך יום נעים ושבת שלום :-)
9 ביציות זה מצוין! אבל אני לא צריכה להגיד לך את זה, את כבר יודעת. שמחה בשבילך ומחזיקה אצבעות לכמה שיותר הפריות מוצלחות ובקרוב החזרה מדהימה שממנה יתפתח הריון תקין עם סוף טוב וידיים מלאות!!! מחכה לעידכון
היי רעותי תודה רבה רבה. כן גם אני מקווה שגם ההמשך יהיה טוב. אני מקווה שלפחות 5 ביציות יופרו. למרות שמספיק רק ביצית אחת מדהימה כפי שאת אומרת שממנה סוף סוף אני אזכה לבטן מלאה ולידיים מלאות. את שרירי הידיים אני כבר מפתחת :-) אז אני אשתדל לא להיות במתח עד מחר למרות שזה מטריף אותי שאולי חס וחלילה שום ביצית לא תהיה תקינה, אבל אני מעיפה את המחשבה הזו לכל הרוחות. כמובן שאעדכן. שבת שלום :-)
איזה יופי, שיהיה בהצלחה!