בטא 56 עלייה לא תקינה בכלל

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/08/2011 | 11:45 | מאת: דנה

הפרוגרסטרון ירד ל 52 כנראה הריון כימי :((((( מבואסת, מחכה לדכון של הרופא:((((

18/08/2011 | 12:03 | מאת: דנה

רק לא עוד גרידה, לא מסוגלת לעבור זאת שוב!!! אם כבר שיהיה כימי שיתנדף מעצמו, רק לא עוד הריון כזה שאצטרך לבצע הרדמה בשביל להפילו, אין לי כוחות יותר!

18/08/2011 | 13:00 | מאת: מטופל?שית

אנחנו לא מוותרות החודש! שום הריון כימי ולא נעליים ... אנחנו בהריון ואף אחד לא יגיד אחרת!!! שמרי על אופטימיות זהירה... אל תוותרי עדין

18/08/2011 | 15:01 | מאת: נ (נונצ'קלקה)

היי דנה'לה מצטרפת לכל מילה שחברתנו מטופל"שית כתבה. כפי שבנות כתבו כאן הן התחילו עם בטא נמוכה יותר ושאר צרות ובסוף הן חובקות תינוק/ת חמודים. אז אל ייאוש וכן שמרי על אופטימיות זהירה. מחזיקה לך אצבעות :-)

18/08/2011 | 21:03 | מאת: רעות

אני כ"כ מקווה שאת טועה, ובגדול! הבטא עוד יכולה להפתיע וכך גם ההריון. מחזיקה לך אצבעות ומחכה לעידכון

19/08/2011 | 09:43 | מאת: נועה

ממש ממש לא הכל אבוד. לי חובקת היום ילד בריא ושלם מבטא שדישדשה הרבה יותר משלך... היו לנו פה הרבה לידות בריאות מבטאות מחורבנות שעלו בקושי, עלו בקצת, ובכל זאת הצליחו להדביק את הקצב! אני מחכה! לא מרימה ידיים בכלל !!!!!!! הן עדיין דבוקות &&&&&&&&&&&&&&&&&& שבת שלום יקירה, נסי לשמור על אופטימיות...!

21/08/2011 | 08:23 | מאת: דנה

מחכה לעדכן בשעה 12:00.. כולי בלחץ, מקווה שהפעם זהו אני בהריון... אם היום הבטא תכפיל כמו שצריך בטח יגידו לי בשבוע הבא להגיע לבדיקת הריון צעיר,לראות שיש שק ברחם. הלוואי הלוואי הלוואי! החיים האלה גורמים לך להיות כ"כ סקפטית וכ"כ פסימית אוף איתי!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה