פשות כואב עצוב דמעות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/06/2011 | 20:33 | מאת: לנה

היי בנות היי נועה ! ובליום הזה חיכיתי לשאיבה אבל ניכנסתי ל חדר ניתוח ו בוצע ד"ר אליצור אולטראסאונד לפני שאיבה ו לא היה מה לישאוב הייתי כבר אחרי ביוץ היו זקיקונים קטנים . קמתי מי כיסא חדר ניתוח כולי ב דמאות מי תוך רצון הטוב לעזור לי ד"ר אליצור בוצע רק הזרעה כי חבל על הזרע ש עברה השבחה ב מכון פרטי כדיי להפריד אותה לזרעים זכרים ו נקוות. לדעתי הטיפול הזה היה לי מיותר הייתי צריכה להמתין לוסת ו להתחיל כמו שצריך אבל מיותר ליבכות . מי ד"ר אליצור ב אסותא קיבלתי תוכנית חדשה לחודש הבא גונל 150 מונוגונ 75 ציטרוטייד 0.25 ו אוביטרל 250 בקיצור הטיפול הבא יהיה מי כול הלב זה ניקרא לתת בראש ל שחלות שלי כיצד לגררד אותם

14/06/2011 | 20:54 | מאת: מטופל?שית

היי, מצטערת לשמוע! מקווה שעוד נופתע ותחריטי מההזרעה.. הרי למיטב זכרוני אין כך בעיה להיקלט!!! שולחת חיבוק ((())) ומחזיקה אצבעות שאולי בכל זאת זה הצליח

15/06/2011 | 08:50 | מאת: לנה

היי חמודה תודה רבה על תמיכה. אני לא בונה על הזרעה ש היא תצליח גם עם כן זה יכול ליהיות מצב כמו באופן טבעי היריון מי חוץ לרחם ביגלל ש חצוצרה שניה היא לא לגמרי פתוחה ו השניה כבר איננה. עם בן שלי היה נס רפאי עשיתי הזרעה לפני 5 שנים ו היה אותו דבר הביוץ עבר ו עז קיבלתי וסת קצרה ו כש הייתי צריכה להתחיל טיפול חדש כבר קניתי את כול הזריקות ו בטא הייתה 9 אמרו לי חמודה אין לך שום סיכוי להיריון ו היום הוא בן כימת 4.5 נשמה שלי.

14/06/2011 | 22:38 | מאת: נועה

שולחת לך חיבוק ((((((((((((((((גדול)))))))))))) אני מתארת לעצמי שהאכזבה גדולה, אבל בואי נקווה שעוד יקרה לך נס ויהיה הריון מהזרעה? מי יודע? יפתי, קחי את השבועיים הקרובים באיזי, החיים מלאים הפתעות. נסי להשאר חיובית! לילה טוב מתוקה!

15/06/2011 | 08:56 | מאת: לנה

היי נועה תודה רבה לך על תמיכה ש אני זקוקה לה עכשיו. אני לא בונה על הזרעה כי יכול ליהיות מצב כזה כמו באופן טבעי עוד היריון חוץ רחמי כי חצוצרה היחידה שלי לא לגמרי פתוחה . אני מעדיפה לא להיכנס להיריון מי הזרעה ו ישר הפריה. את זוכרת נועה אזה נס רפאי היה לי עם הבן שלי לפני 5 שנים עשו לי הזרעה פיספסו לי ביוץ ו כמובן הזרעה ניכשלה הייתה לי וסת קצרה ו קניתי כבר זריקות להתחיל טיפול ו כש עשיתי בדיקת דם בטא הייתה 9 עז אמרו לי חמודה אין לך שום סיכוי להיריון תקין היום הוא בן כימת 4.5 נשמה שלי התרופת הרגעה שלי היחידה.

15/06/2011 | 12:42 | מאת: רעות

מתוקה, כ"כ חבל לי לשמוע על מה שעברת. לפחות מזל שעשו US לפני הרדמה לשאיבה. גם אם את פסימית לגבי ההזרעה (ואני יכולה להבין אותך), מאחלת לך שאולי שוב יהיה נס כמו שסיפרת שקרה עם הבן שלך ואם לא, אז פעם הבאה תהיה הרבה מוצלחת.

15/06/2011 | 18:52 | מאת: לנה

15/06/2011 | 19:01 | מאת: קרן החדשה

ומסכימה עם רעות שמזל שעשו אולטרה סאונד לפני ההרדמה. לא זוכרת שלי עשו

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה