בטא
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
שבוע ארוך ומלא בהמתנה וייסורים הסתיים עם התוצאה המטורפת - בטא 2000. התלבטתי ארוכות אם לכתוב כאן או לא, גם כי אני בעצמי נורא סקפטית ולא מאמינה עדיין שזה אמיתי וכנראה לא אאמין עד שאאחוז תינוק בידיי. אבל בעיקר התבלטתי אם לכתוב, בגלל שאני יודעת, כ"כ יודעת איך זה מרגיש לשבת בצד השני, לקרוא על עוד אחת שהצליחה ולשאול את עצמי מתי יגיע הזמן שלי. לבסוף החלטתי לכתוב לכולכן, וגם לעצמי - כל הכבוד. רק נשים ש"זוכות" לעבור טיפולי פוריות מסוגלות להבין את המשמעות ועד כמה גדולה הטפיחה שמגיעה לנו על השכם, על התמודדות בלתי נגמרת ובלתי נודעת, על פחד וכאב וחור בלב שלא מרפה. שנה וחצי (בדיוק) עברו, כולל הריון אחד שנפל. וכן, יכול להיות שגם זה יפול, ברור שקשה לא לחשוב על זה, אבל דבר אחד לא יפול אצלי ואני מאחלת אותו לכולכן - שרוחכן לא תיפול. גם בימים הכי הכי קשים ונוראיים, מותר לנו לבכות ולכאוב ומותר לנו גם לוותר, לעשות הפסקה, לקחת את הזמן. אפילו אם זה יקרה שנה אחת מאוחר יותר, כמו שג'ן כתבה פה היום. זה לא מירוץ, זה רצון ואת תגשימי את רצונך. אף אחד לא יכול להבטיח לנו מתי, אבל זה קורה בסוף. לפני שבועיים הופיע בבדיקת הדם שלי ניצן קטנטנן בדמות בטא 4 ולמרות שכל הרופאים אמרו שזה חסר סיכוי, מבחינתי 4 זה לפחות קטן מ-2, וזה משהו, זה המון. שבועיים אחרי אני יכולה להגיד שלכל כלל יש יוצא מן הכלל. אני מתפללת ליום שבו כל אחת מאתנו תזכה להרגיש כך. תזכה להיות אמא.
שמחה בשמחתך כל-כך. כל סיפור הצלחה כאן ממלא אותי באופטימיות ובאנרגיות חיוביות!!! זה נהדר לשמוע!!! שיהיה בהצלחה רבה.
תודה ענקית ובהצלחה רבה!! יש כאן המון סיפורים מעודדים. לילה טוב
מה עם הא"ס??? אמרת שאתמול היה צריך להיות א"ס ראשון לראות שק? יפתי אני מאחלת לך כל כך מעומק הלב שהכל ימשיך תקין ובריא ועגול וארוך ונפלא, ואוטוטו תחבקי את היצור המופלא שכל כך רצית בידייך! אין ספק, הדרך הקשה הזאת בסוף מתוגמלת ובגדול! נשיקות ושימשיכו בשורות כל כך נהדרות לכולן!!!!!!!!
ולגבי הפחד לאכזב אחרות שקוראות: יכולה רק לומר לך שאני בזמו הטיפולים (הקצרים אצלי, ב"ה) התעודדתי מכל סיפור כזה, לא נכנסתי לדיכאון. לא בגלל שאני כזה אדם טוב ודואג לאחרים, אלא כי הדבר הכי גרוע לקרוא בזמן הטיפולים (לפחות בשבילי) היו סיפורים על כשלונות. כל הצלחה עודדה עוד קצת. מאחלת לך שהכל ימשיך טוב, אמן אמן!! מתי הא"ס?