וריקוצלה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/03/2011 | 16:15 | מאת: דנה

שלום לכולם! גיליתי את הפורום הזה עכשיו, ואשמח אם יש כאן עוד כמונו ממחלקת הזרע שיוכלו לייעץ לנו מנסיונם... בעקרון נשלחנו ל-IVF, אבל בדרך גילינו שיש לבחור וריקוצלה ושכדאי לנתח. הוא אמור לעבור ניתוח ב-2 הצדדים ואם עושים את זה פרטי זה יכול להיות ממש בקרוב. בינתיים שמענו שיש עוד אופציה שהיא הצנתור, שממה שהבנו זה מומלץ כשהוריקוצלה ב-2 הצדדים. אז בינתיים בררנו אצל ד"ר קורי באיכילוב אבל תור לצנתור אצלו זה רק לעוד שנה... ואנחנו לחוצים. אני בת 28 ואמנם אני אשמח להינצל מ-IVF אבל אני גם לא מוכנה לחכות יותר מידי זמן לכל הפרוצדורה של תיקון הוריקוצלה, ועד שרואים אם יש שיפור, ואולי בכלל לא יהיה... אז יש גם את ד"ר פרשטנדיג בשערי צדק וננסה לברר גם אצלו, אבל האם אתם יודעים גם על עוד רופאים שעושים את הצנתור, אולי מקום פחות מוכר שהתורים בו קצרים יותר? ובכלל, יש למישהו תובנות לגבי נושא הצנתור מול ניתוח? תודה ובהצלחה לכולם!!

לקריאה נוספת והעמקה
08/03/2011 | 17:07 | מאת: אמונה

אני יכולה להמליץ לך בחום על ד"ר יגאל גת. הקליניקה שלו נמצאת ברמת גן. ידיד שלי עבר את הצנתור הזה וכיום יש לו ילדה מקסימה. אני מצרפת לך קישור לאתר שלו יש שם את כל האינפורמציה הדורשה לך. שיהיה המון בהצלחה!! http://www.pirion.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=7&lang=he

08/03/2011 | 17:12 | מאת: אמונה

שכחתי לציין שד"ר גת הוא מייסד השיטה של הצנתור בארץ http://news.walla.co.il/?w=/1/1076634

08/03/2011 | 17:23 | מאת: דנה

שמענו על ד"ר גת אבל זה לא רלוונטי בגלל המחיר... יש מקומות שאפשר לעשות דרך קופת חולים ואז זה חינם, ואצל ד"ר גת זה עולה כמה אלפי דולרים. בכל מקרה תודה!

08/03/2011 | 19:44 | מאת: נועה

וברוכה הבאה אלינו, מקווה מאד שתהפכי לאחת מההריוניות שלנו בקרוב! אני לא יודעת הרבה לגבי צינטור במקרי ואריקוצלה, אבל אני כן יודעת שלאח שלי היה (אם אני לא טועה בשני הצדדים) והוא נותח ע"י ד"ר יגאל מדג'ר. ילדה ראשונה היו צריכים IVF לפני הניתוח, ולאחריו נולדו להם עוד 2 ילדים בריאים שנהרון טבעי לחלוטין. מדג'ר נחשב אחד הגדולים ובעל ידי זהב בעניין ניתוחי אשכים בכלל. הוא עובד במסגרת מכבי ובאופן פרטי. עד כמה שאני יודעת התורים לא ארוכים מדי אליו. שיהיה בהצלחה גדולה, ואם תוכלי, תוסיפי לשמך איזה כינוי קטן כי יש לנו עוד דנה אחת? ערב נפלא!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה