פרוביוטיקה בהריון - נועה? מישהי?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

08/03/2011 | 10:13 | מאת: קרן החדשה

היי, בעקבות וירוס (או וירוסים) מעצבנים בשבועות האחרונים, רופא המשפחה שלי המליץ אולי לקחת קצת פרוביוטיקה "לחיזוק המערכת". מישהי מכן מבינה בזה? גם אם הכל מותר בהריון, וגם מה מומלץ? נכנסתי לאיזו חנות טבע והסתחררתי מהמבחר, והם כמובן המליצו על המוצר הכי יקר (איזו פרוביוטיקה "קפואה", שצריך לשמור בקירור, ומכילה מיליארדי חיידקים בכל כמוסה או השד יודע מה). זה לא משהו שאני רגילה לקחת בשגרה. תודה!

לקריאה נוספת והעמקה
08/03/2011 | 10:32 | מאת: לי האחת והיחידה

אני נגד הכנסת כל מיני כמוסות אפילו אם הן מתהדרות בכותרת "טבעי". תאכליהרבה פירות וירקות ויש גם מעדכנים שמכילים חיידקים ידידותיים. הרופאים אוהבים "העיקר לדחוף". לשיקולך. תרגישי טוב מאמי

08/03/2011 | 10:35 | מאת: לי האחת והיחידה

08/03/2011 | 19:47 | מאת: נועה

פרוביוטיקה אינה מזיקה בכלל, להפך, אבל לאו דווקא למערכת החיסונית. צריך לחזק אותה בכלל ע"י תזונה טובה ושאר תוספים. האם את לוקחת פרנטל? אני אישית לוקחת ביו-25 של SUP-HERB, לא יקר מדי ומאד מאד מועיל. (היו לי ענייני עצירות קשים מהברזל וזה מאד מאד שיפר) מעבר לכך, לא מומלץ לצרוך הרבה סוכרים, שמעודדים תסיסה במערכת העיכול. הרבה יוגורט רגיל, לא חייבים ביו או כל אלה שמבטיחים מליארד חיידקים ובעצם מלאים בסוכר חבוי... ערב מקסים!

09/03/2011 | 23:01 | מאת: קרן החדשה

תודה. אבדוק את התוסף שהצעת. וכן, אני לוקחת פרנטל ואוכלת די טוב אני חושבת. יוגורט אני לא כל כך אוהבת אז משם לא אקבל הרבה חיידקים טובים, לצערי. לילה טוב

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה