היי בנות...אשמח לתגובתכן...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/02/2011 | 11:44 | מאת: מטופלת פריון

אז הימים האחרונים לפני הבטא הם הקריטיים בשמירה על השפיות :) והנה התחילו הסממנים והשאלות ...אז מניסיון שלכן - ההריוניות וגם אלה שעדין מנסות...תעזרו לי לשמור על השפיות שלי ליומיים הקרובים :) - אז הבטן קצת נפוחה - וזה יכול להיות סימן למחזור ולהריון (השוני זה שהפעם אני מרגישה את הבטן נפוחה מלמעלה ולא רק בבטן תחתונה ) אני מגיעה בערבים הביתה מהעבודה מותשת לגמרי חצי נושמת כאילו עליתי מדרגות לקומה חמישית בחודש שמיני - החזה כואב - וזה סימן למחזור / להריון - התחילו לי קצת התכווצויות בבטן - סימן למחזור אני כבר לא יודעת במה להאמין...מפחדת להתאכזב שוב! יום חמישי בטא..זה יהיה היום ה-12 להחזרה - החזירו 3 עוברים - ברמת איכות של 2-3 - מה הסיכויים שלי?!

28/02/2011 | 12:56 | מאת: נועה

הסיכויים שלך הם מיליון אחוז כרגע!!!! הבנת??? כרגע את בהריון, ומבחינתי תשארי בהריון עוד לפחות 8.5 חודשים! אני יודעת.... רוצים להתפס לכל סימן מנחוס שרק מראה את נכחותו, אבל כמו שבעצמך כתבת, כל אחד מהם יכול לסמן מחזור או הריון... בעיקר כשאנחנו מופגזות בהורמונים. עוד טיפהההההההההההההההההההה

28/02/2011 | 14:10 | מאת: מטופלת פריון

נשבעת לך אם לא הייתי נשואה הייתי מתחתנת איתך :) היום הייתי אצל הרופא שלי - ומסכן חירפנתי אותו עד שהוא פשוט לא התאפק והתחיל לצחוק...אני ממש ממש במצב של טירוף נפש :) בסופ"ש אני אצל ההורים בצפון - ומזה בא לי להגיד להם בארוחת שישי - "אמא אבא...אני בהריון !"

28/02/2011 | 13:14 | מאת: קומפקטית

יקירתי, רק לחכות בסבלנות ולהשתדל לא להשתגע.... יכול להיות שהבטן שלך נפוחה מקצת נוזלים כתוצאה מגירוי השחלות בתהליך....תיידעי את הרופא על כך ביום חמישי. המון בהצלחה !!

28/02/2011 | 14:00 | מאת: דורה

הסיכויים שלך טובים! שלושה חתיכים זה יופי של סיכויים. וכל השאר זה פשוט בלתי נסבל. כל סימן הוא סימן לשני הדברים, בדיוק כמו שכתבת. ומתוך נסיון של שני הריונות- בכל אחד מהם היו לי סימנים שונים כך שגם לא יכולתי להקיש מההריון הראשון, זה שבא בקלות, להריות השני, זה שבא בדמעות וייסורים. מחזיקה לך אצבעות לבטא מפוארת ונהדרת!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& דורה.

28/02/2011 | 14:08 | מאת: מטופלתפריון

איזה כיף שגיליתי את הפורום הזה... כ"כ הרבה תמיכה...כ"כ הרבה טוב בתוך כל התהליך העצוב הזה :) תודה על התשובות...אני כיאה למזל תאומים נמצאת שעה בהריון ושעה לא :) מחר מילואים...ואז רביעי הכחשה וחמישי בטא :) מקווה שהשכנועים הרבים שלי אליהם שכדאי להם להיות איתי כי אני מגניבה - עבדו :) ולפחות אחד החליט להשאר - זה באמת שווה - דירה חינם בתל אביב לא מוצאים כל יום :)

28/02/2011 | 17:54 | מאת: ענת

תחליפי בקרוב למטופלת הריונית אנחנו בפורום עולות על עוד גל ירוק תפסיקי לחפש סימנים למחזור הוא לא יבוא רק בעוד שמונה וחצי חודשים מחזיקה לך אצבעות

28/02/2011 | 20:35 | מאת: מטופלת פריון

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה