איזה כיף לי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/01/2011 | 12:25 | מאת: רויטל

כל כך רציתי להתחבר למחשב ולגלות שיש לי תגובות על ההודעהמאתמול, איזה חיוך גדול חייכתי כאשר ראיתי את כמות המגיבות ואת התמיכה האוהבת והחזקה! אז ככה אשתף אותכן בכמה פרטים: בעלי עבר 3 בדיקות זרע, בראשונה היה מעט זרע, בשנייה לא היה בכלל ברמה של 0 והשלישית יצאה כמו הראשונה, כך ששללו לנו את אפשרות ההזרעות וישר שלחו אותנו לIVF. אצלי הכל בסדר, כך הרופא אומר.. סבלתי קשות בצילום הרחם שלי, חשבתי שאני הולכת להתפוצץ במהלכה, אלו היו ה5 דקות הכי ארוכות בחיי.. אבל, ב"ה אני אחרי, ממתינה בסבלנות לתורי אצל ד"ר ברקוביץ', השמועה אומרת שהוא מלאך מטעם האלוהים שנתן להרבה ילדים חיים... ולהרבה נשים חיים חדשים.. זה עושה לי טוב בנשמה לשתף, לעדכן ולספר, למרות שאני מאוד שומרת על פרטיותו של בעלי, אני עדיין מרגישה שפה אוכל לשתף מבלי לקבל ביקורת מעליבה או רחמנית, אלא הערות תומכות וליטופים גדולים ללב.

26/01/2011 | 12:46 | מאת: דנה

רויטל יקרתי .. אצלי ואצל בעלי , יש בדיוק אותה בעיה, בעיית זרע , מורפולגיה 2% תקינים ... והנה , נכון לעכשיו אני בהריון, בקרוב אצלך אמן ואמן! אמנם אחרי 3 מחזורי IVF אבל זה קרה .. שתדעי שאת הולכת לרופא מספר 1 לפי מה ששמעתי והדרך שלך קצרה מאוד עד שתחבקי בזרעותייך בייבי קטן מאחלת לך תקופת שהייה קצרה ביותר כאן בפורום!

26/01/2011 | 12:47 | מאת: רויטל

26/01/2011 | 14:34 | מאת: נועה

זה שמצאו זרע בשתיים מהבדיקות זה מצוין! ואם אצלך הכל בסדר אז זה באמת רק עניין של זמן וידיים טובות. ואת כבר בידיים טובות! שמחה שנהיה לך טוב מלהיות פה! תזכרי, מפה יוצאים רק אחרי לידה של ילד בריא ושלם! המשך יום נפלא.

26/01/2011 | 14:42 | מאת: רויטל

מאמצת את דברייך בחום... תודה רבה

27/01/2011 | 01:36 | מאת: ענת

ברוכה הבאה הגעת למקום הנכון שיהיה לך בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה