דנית יקירתי
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
בטח לא יצא לך לראות שכתבתי לך למטה. שאלתי אותך על השקיפות ועכשיו ראיתי שכתבת על זה. העיקר שהבדיקה תקינה ובעוד זמן קצר בסקירה תגלי אם מדובר בנסיך או נסיכה. איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. שיהיה המשך קל ותקין אמן!!!
תודה על ההתעניינות. איך את מרגישה? ברור שהעיקר שהבדיקה היתה תקינה, למרות שיש סיכוי טוב שאעשה גם מי שפיר. אני ממש מתלבטת ומפחדת מהבדיקה זאת. את עשית? אני בשבוע 12 ועוד שבועיים וחצי יש לי סקירה. קשה לי להאמין שהגעתי לשלבים האלה, אני כנראה עדיין בשוק, אבל מאוד מאוד מרוצה.
כן, כן תתחילי להאמין שאת בהיריון לפני שזה ייגמר. מבינה את ההלם של הפעם הראשונה. אני לא עשיתי מי שפיר בשני ההריונות. הרופא פיריון שלי אמר לי שהוא לא מסכים לבדיקות רק על פי גיל אלא רק אם יש אינדיקציה לפי בדיקות ההריון וברוך השם הכל תקין. מקווה ומאמינה שגם הפעם יש לי תינוק בריא טפו טפו.
אין לך מה כל כך לחשוש מהמי שפיר. אני עשיתי בהריון הראשון ומתכוונת גם הפעם. בעיני זה מאד חשוב, אבל קבלי את ההחלטה הפנימית שלך! לילה טוב ושמחה לשמוע שהשקיפות מצוינת ושיש בטנונת!!!!!