היי נועה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
אני חושבת שזה נבלע אולי בשרשור למטה, אז שולחת שוב ראיתי שכתבת לרחלי שצריך לקבוע אולטרה סאונד לשבועיים מהבטא השנייה. לי אמרו לקבוע א.ס. שבועיים מהבטא הראשונה - והיות שזה יום שישי, אז 13 יום מהבטא הראשונה -כדי לראות לפחות שק הריון. הבנתי שדופק עשוי להופיע אז, אבל גם עשוי לקחת עוד שבוע בערך, אז לא צריך לחכות עוד עם הא.ס. הראשון עצמו. זה נשמע לך הגיוני? לא רוצה להכניס את עצמי לפחדים וסרטים בגלל תור מוקדם מדי לאולטרה סאונד. כמו שאני מבינה את הספירה, זה אומר שאגיע לאולטרה סאונד בשבוע 6+5 (חמישה שבועות ושישה ימים). זה טוב?
אולטראסאונד ראשון קובעים חודש אחרי ההחזרה ואז מצפים לשמוע דופק. אז תוודאי שאת הולכת חודש אחרי ולא יום פחות. אני בטוחה שהכל יהיה בסיידר והחגיגה תמשיך. איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אפשר לראות לפחות שק הריון, ושלעומת זאת גם אחרי חודש לא תמיד שומעים עדיין דופק גם כשהכל בסדר. אז לא לשמור את התור הנוכחי (ארבעה שבועות אחרי השאיבה, 25 יום אחרי ההחזרה)??? זיידמן ענה לי בינתיים בפורום הרפואי, ששק הריון בטוח יראו אז
לדעתי אין טעם באולטרא סאונדים מיותרים. את יכולה בשקא לקבוע א"ס ראשון ליום ראשון שיצא קצת יותר משבועיים, ואז בכל מקרה אם עדיין לא יראו דופק, יקראו לך שוב. אין צורך לחפש רק את השק הריון אלא אם חס וחלילה יש איזה דימום או הרגשה שלא בטוב. שיהיה ערב מקסים!
הקשבתי לעצתכן, ודחיתי את האולטרה סאונד לשבוע הבא (הרופאה מצאה לי תור בתאריך "הכי נכון". ההתלבטות היתה בגלל שבמקור הפקידה אמרה לי או להקדים ביומיים או לאחר בשלושה ימים, כי לא היו תורים פנויים). נקווה רק לבשורות טובות! אמן!