טיפול חדש

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/01/2011 | 22:41 | מאת: סתיו

ערב טוב לכולן.. אז זהו,היום מתחיל טיפול חדש,להזכירכן הפרייה ראשונה -כשלה... אספתי ואגרתי כוחות למסע החדש. הרופא החליט לתת לי מהיום הראשון למחזור דקפיפיטל. מישהיא יודעת מה זה בדיוק? הוא אמר לי כי זה במקום צטוטראייד... אבל זה לא מוקדם מדיי ?יום ראשון למחזור???

לקריאה נוספת והעמקה
02/01/2011 | 23:05 | מאת: דורה

המון המון בהצלחה, יקירתי! כל הכבוד על הכוחות המחודשים ובעזרת השם, הטיפול הזה יביא את ההריון הנכון המלא והתקין! דקא פפטיל ניתן לקבל בשני אופנים- האחד הוא זריקה אחת שמשפיעה על הדיכוי כשלושה חודשים (עליי זה השפיעה לכארבעה...) והדרך השנייה היא בזריקה יום יומית שמתחילים כמו שאת מתחילה. זה לא מוקדם מדיי, יקירה, כך לוקחים דקא קצר. ושוב, העיקר העיקר- בהצלחה!!!! דורה.

03/01/2011 | 09:19 | מאת: דנה

אמן והטיפול הזה יהיה האחרון שלך ... גם אני התחלתי טיפול נוסף אחרי IVF שני שנכשל לפני כ 5 ימים ...תענוג להכנס לתוך העשייה והיצירה זה גורם לכאב של הכשלון לחלוף במהרה :)

03/01/2011 | 15:31 | מאת: סתיו

לכמה זמן יהיה דיכוי עם דקפיפיטל יומיומי? האם כשאפסיקו,מחזור יגיע לבד? או יעשה לי בלאגן?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה