אסותא רמת החי"ל
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
פתחתי הבוקר תיק IVF באסותא רמת החי"ל, ולא הצלחתי להבין מהמזכירות שם: אם אני עושה את המעקבים באסותא רמת החי"ל, איך אני מקבלת את התוצאות של בדיקות הדם? האם הן מופיעות במחשב של מכבי כמו בדיקות שמבוצעות במעבדות מכבי? את תוצאות הזקיקים אני מניחה שמדפיסים לי כמו שעושים גם במכבי?
אם התיק שלך מתנהל ברמת החי"ל כל התוצאות של הדם והזקיקים עוברות ישירות לתיק שלך והרופא המטפל מקבל את התיק עם התוצאות למתן הוראות המשך טיפול. את הזקיקים ברמת החי"ל הן רושמות ידנית גם על דף המעקבים שלך, כך שיש לך עותק של הזקיקים. אם מעניין אותך לדעת מה תוצאות הדם את צריכה לשאול את הרופא המטפל שלך או מי שיתקשר לתת לך הוראות המשך טיפול.
זה באמת לא היה לי ברור כששאלתי הבוקר שם. אני לא יודעת כמה מהבדיקות אעשה באמת שם, אבל לפחות עכשיו אני מבינה איך זה עובד, ואוכל לעקוב. [הרופאה שלי מעדיפה שאמשיך לעדכן אותה/את האחיות במרפאה שלה בתוצאות כל פעם, ולא את המזכירות באסותא רמת החי"ל דווקא, אז פשוט היה לי חשוב להבין את התהליך שם היית כבר באולטרה סאונד היום?