דניתי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/11/2010 | 12:46 | מאת: נועה

שמחה לשמוע שיש יבול יפה!! שיהיה בהצלחה ענקית מחר!!!!!!!! כן, מאד הגיוני ומקובל שיהיה מיחושים שונים בגב תחתון, בטן תחתונה או אפילו עליונה. הכל עובר תוך כמה ימים. תתכונני לחמם את החברה שלך טוב טוב!!!!!

09/11/2010 | 14:19 | מאת: דהית

אכן יבול חביב, אחוז הפריות קצת פחות, אבל זה בגלל שרק לחצי עשו מיקרו'... אני מאוד מאוד בעד להחזיר רק אחד בפעמים הראשונות (במיוחד בסבב טרי) כי אני בפחד נוראי ממרובה עוברים. האם זה נראה לך קצת נאיבי, בגילי המתקדם? (35)

09/11/2010 | 14:20 | מאת: דנית

09/11/2010 | 19:41 | מאת: נועה

אני חושבת שלהחזיר שניים זה לא כזה סיכון. וכן, לגיל יש משמעות באחוזי הקליטה ברחם. אבל את צריכה לעשות מה שהכי נכון בשבילך. בגלל שהופרו לא המון, לא בטוח שאלה שהופרו יתפתחו לעוברים מספיק טובים להקפאה. ולכן - כדי להעלות את הסיכוי להריון כבר עכשיו, אני חושבת ששניים עדיף. &&&&&&&&&&&&&&& בהצלחה!!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה