דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/10/2010 | 23:32 | מאת: דנה חוזרת לפורום

אתמול הזרקתי בפעם הרשאונה צטרוטייד , היום הזרקתי פעם שניה והמקום ממש ממש התנפח וניהיה אדום. האם צריך לפנות לרופא על כך? זה ממש כואב :(

לקריאה נוספת והעמקה
16/10/2010 | 12:00 | מאת: נועה

האם הנפיחות יורדת אחרי שעתיים שלוש? אם זה נשאר יותר מכך דווחי לרופא. אם זה נרגע אחרי כמה שעות, זה אמור להיות בסדר. תחזיקי מעמד, את על פרוטוקול קצר וזה רק עניין של עוד 3-4 ימי הזרקות. שבת שלום!

16/10/2010 | 15:50 | מאת: דנית

לי אחרי צטרוטייד המקום היה אדום ומגרד במשך כמה שעות. אם זה מאוד מתנפח אולי כדאי לפנות למוקד. איך זה היום?

17/10/2010 | 08:24 | מאת: לי האחת והיחידה

תחטאי את מקום ההזרקה עם אלכוהול לפני שאת מזריקה ואחרי הזריקה תמרחי פניסטיל זה מקל על האדמומיות והכאבים. לי היו גם סימנים כחולים ולא ראו בזה משהו יוצא דופן. ותשימי גם קרח. בהצלחה יקירתי!!!

17/10/2010 | 10:05 | מאת: דנה חוזרת לפורום

קצת כחולים , קצת אדומים אבל הכול בסדר .. כל הבטן מחוררת אבל הכול עם אנגיות חיוביות! היןם עשיתי אולסטרסאונד והטכנאית אמרה לי : "שתיהיה בריאה כמה זקיקים , החודש זה נקלט " אז כולי בעננים ולא משנה כמה שורף, כחול, כואב , אדום :) יום מקסים לכולם, ותודה רבה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה