דחוף דחוף דחוף
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
אתמול הזרקתי בפעם הרשאונה צטרוטייד , היום הזרקתי פעם שניה והמקום ממש ממש התנפח וניהיה אדום. האם צריך לפנות לרופא על כך? זה ממש כואב :(
האם הנפיחות יורדת אחרי שעתיים שלוש? אם זה נשאר יותר מכך דווחי לרופא. אם זה נרגע אחרי כמה שעות, זה אמור להיות בסדר. תחזיקי מעמד, את על פרוטוקול קצר וזה רק עניין של עוד 3-4 ימי הזרקות. שבת שלום!
לי אחרי צטרוטייד המקום היה אדום ומגרד במשך כמה שעות. אם זה מאוד מתנפח אולי כדאי לפנות למוקד. איך זה היום?
תחטאי את מקום ההזרקה עם אלכוהול לפני שאת מזריקה ואחרי הזריקה תמרחי פניסטיל זה מקל על האדמומיות והכאבים. לי היו גם סימנים כחולים ולא ראו בזה משהו יוצא דופן. ותשימי גם קרח. בהצלחה יקירתי!!!
קצת כחולים , קצת אדומים אבל הכול בסדר .. כל הבטן מחוררת אבל הכול עם אנגיות חיוביות! היןם עשיתי אולסטרסאונד והטכנאית אמרה לי : "שתיהיה בריאה כמה זקיקים , החודש זה נקלט " אז כולי בעננים ולא משנה כמה שורף, כחול, כואב , אדום :) יום מקסים לכולם, ותודה רבה!