דנדוש בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

28/07/2010 | 09:09 | מאת: טיפטיפ

איך את היום יקירה?מצטערת שלא הגבתי לך אתמול על מה שכתבת, האמת שלא הייתי מסוגלת לחשוב על כלום מלבד מה שאני עוברת, כל כך רע לי, אני גמורה, אני כל כך מקווה שהקדוש ברוך הוא יהיה איתי ועם בעלי ביום הטיפול עצמו וימצאו זרעונים וההפריה תצליח אחרת אין לנו סיכוי, ען כמה שאני מנסה לעודד את בעלי, תאמיני לי הייתי מעדיפה שתהיה לי בעיה ולא לו כי אם לא ימצאו זרעונים מה נעשה?! אני אמנם לא אוותר ואלך לכל בה"ח בארץ ואמשיך לנסות, אבל מה אם זה לא יעזור?! אני כל כך מפחדת דנדי, אני לא יכולה לראות אותו ככה, בקושי מסוגל לדבר איתי, לא רוצה להגיע לעניין הזה של תרומה בכלל, הרופא אמר שאנחנו צריכים להחליט לפני אם להסכים ואני לא מסוגלת לזה והוא במיוחד, איך נוכל לגדל ביחד ילד ששייך לי ולא לא, זה תמיד יהיה באוויר. אני מתחננת לקדוש ברוך הוא יעזור לי אני במצב נפשי קשה. את נושא המחיצה שרופא אפילו לא העלה, והוא ראה את החומר בנושא, אני חושבת אם להתקשר ולשאול אותו על זה. מה יהיה דנדוש?

28/07/2010 | 09:32 | מאת: דנדן

בוקר טוב יש לנו טלפתיה! בדיוק אמרתי לעצמי שאני רוצה להיכנס לרשום לך והקדמת אותי. טיפי, את לא צריכה להתנצל שלא הגבת לי, זה בסדר, אני לא כועסת ובהחלט מבינה, את נמצאת במצב לא פשוט. את חייבת להאמין שיהיה בסדר, אם היה משהו לעשות הייתי אומרת לך לעשות אבל כרגע אין הרבה מה לעשות, לפי מה שאני מבינה. למתי קבעתם את הניתוח? ולמה צריך להחליט לפני (לגבי תרומת זרע)? אוהבת אותך, תכתבי לי אני בעבודה אבל נכנסת לראות מה כתבת :-)

28/07/2010 | 10:12 | מאת: טיפטיפ

הניתוח אמור להתקיים 12 יום מהיום השני של המחזור שאקבל בחודש הבא, במשך ה-12 יום האלה אאלץ להריק הורמונים ואחריהם יבוצע הניתוח+שאיבה בו זמנית. הסיבה לכך שאנו צריכיפ להחליט על תרומה לפני הניתוח והשאיבה היא ע"מ שאם חלילה לא ימצאו באשך זרעונים יהיה מה להזריק לביציות שנשאבו ממני שלא יזרקו סתם לפח, אבל לתרומה אנחנו לא מוכנים, אנחנו בציפייה , תקווה ואמונה שיימצאו זרעים אצל בעלי בעזרת השם ובכלל בתקווה שאולי במשך החודש הזה יקרה נס ולא נאלץ להגיע כלל לטיפול.אמן!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה