טיפטיפ
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
לא יצא לנו להמשיך לדבר מיום שישי. אז כן גם אני מהצפון אני די גלילית האם גם את? סוף סוף יש כאן מישהי מהצפון. אז קראתי שיש איזשהי בעיה עם הזרע, רציתי לעודד אותך ולהגיד שהיום יש פתרון לכל בעיה אז אל תדאגי הכל יסתדר. הבנתי שבינתיים לא התחלתם טיפול, אפשר לדעת איפה תהיו מטופלים? רק עם בא לך תעני את לא חייבת.
אני דווקא לא מאזור הגליל יותר בכיוון העמקים... אבל סבבה שתינו צפוניות :-) תודה מאמי על העידוד, כן יהיה בסדר בעזרת השם. אנחנו ביום רביעי נוסעים לבה"ח להבין לאן ממשיכים מכאן... אני בנתיים מתחילה את כל הפרוצדורה דרך בית חולים העמק שבעפולה...נקווה שיהיה בסדר דרכם, ובכלל אני עוד בתפילות לכך שלא אזדקק להם בכלל, יהיה טוב. את בהריון?הבנתי נכון?ומה הייתה הבעיה שלכם?
בוקר טוב לא מותק לצערי אני לא בהיריון היה לי סוג של היריון כימי אחרי טיפול IVF. אצלנו אין בעיה שאפשר להצביע עליה יש רופאים שאומרים שאנחנו בלתי מוסברים. איך המחלקה בבית חולים העמק? בכל מקרה אל תדאגי בוודאי שיהיה טוב איתם או בלעדיהם!!!!!! אנחנו כבר נדבר שיהיה יום טוב!