נועוש יקירתי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/07/2010 | 16:52 | מאת: טיפטיפ

תודה רבה לך על ההסבר, אם כי דווקא הייתי מעדיפה לדעת שמה שרשמתי לך על בעלי הוא הגורם לבעייה, לדעתי זה עדיף על פני זה שזה מולד...כי בעייה שנגרמת בגלל משהו נראה לי פתירה יותר מבעייה מולדת חלילה.....אבל את כותבת לי מה שאת יודעת וחושבת ואני מקבלת כל הסבר אני רק מקווה שזה לא באמת מולד ואם כן שזה בעזרת השם יהיה פתיר. שוב תודה, נשיקות!

06/07/2010 | 18:34 | מאת: נועה

מולד זה תמיד גנטי.... לפעמים יש חסימה טכנית שנולדים איתה ואין לה שום קשר למבנה גנטי, לפעמים יש חסימה שמתפתחת עם השנים. אין לדעת מה גרם עד שמבררים את כל הברורים. אבל כל זה ממש ממש לא משנה, כי העיקר הוא שכשתגיעו אם תגיעו לענייני שאיבה - שימצאו זרע! זה הכי הכי חשוב! יש גם בעיה מכאנית אחרת שנקראית ואריקוצלה, שזה ווריד שעוטף את האשכים וגורם לחימום יתר של הזרע וכתוצאה הזרע יורד באיכותו וכמותו. אבל אני לא יודעת אם זה יכול להוביל לחוזר זרע מוחלט. זה רק אורולוג יכול לקבוע. יהיה טוב מתוקתי! בטוח!

06/07/2010 | 18:41 | מאת: טיפטיפ

הלוואי שימצא זרע!תודה לך! רציתי לשאול אותך בעניין הוריקוצלה...שמעת על שיטת גת גורן?אם זאת הבעייה את חושבת שהשיטה הזאת כדאית?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה