ערב מקסים לכולן
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
מה נשמע? דורה איה את? רבקוש, האם חשבת קצת לגבי הדילול? קיבלת החלטה? לא פשוט, אני מקווה שתגיעו להחלטה הנכונה בשבילכם! בהצלחה. טיפטיפ אהובתי, כתבתי לך. מוקוש- ממשיכה לשמור על האופטימיות? את הגיבורה של כולנו פה! נועוש-אמא חזרה הביתה? הצלחת להשלים פערים בעבודה אחרי הנופש? :-) לילו- מקווה שגם הלילה תצליחי לישון כמה שעות רצופות ושגם מחר בבוקר תוכלי לקום עם אנרגיות ולהעיר את לינורי ליום חדש ומקסים :-) קראתי שאתם גם נוסעים אוטוטו לאילת, תעשו חיים ותמלאי מצברים! טניה-מקווה שהכל בסדר עם השתן! קרנינה-איך עובר ההיריון? שבוע 6, אה?! מתקדמת יקירתי, איזה כיף, תהני! ספרי קצת חוויות :-) שכחתי מישהי? אם כן אני מתנצלת ומאחלת לכולן ערב נעים ורגוע אוהבת, דנדן
כן אמא הגיעה הביתה בשלום, תודה! כן, גם השלמתי את ענייני העבודה! תודה שאת דואגת לכולנו! נשיקות בובה!
איך את?? אצלי בסדר, אתמול התחלתי להרגיש בחילה . מקווה שלא תתגבר. מתה מפחד להקיא. זהו , עייפה עם ציצים נפוחים שהיחיד ששמח מזה הוא בעלי. ב-18.7 אנחנו אצל משיחנו לאולטרסאונד, כבר סופרת את הימים מהתרגשות. שיהיה אחלה יום בוביזה.
נראה לי שאני אחליט סופית אחרי שקיפות עורפית. בינתיים אני נוטה להסכים לדילול. מה קורה איתך? קיבלת מחזור?
אני חושבת שבסופו של דבר לא תהיה לך ברירה אחרת, לפי מה שאני קוראת שנועה כתבה פה. בהצלחה בקבלת ההחלטה. אני אמורה לקבל מחרתיים, בינתיים כל פעם שאני בשירותים אני מתפללת כשאני מורידה תחתונים שלא לראות טיפת דם! את לא מבינה איך אני במתח. היום בעלי קיבל את התוצאות של בדיקת הזרע.... אני רוצה לבוא הביתה בערב ולראות, למרות שבטח זה לא יגיד לנו הרבה.