כאבים לאחר ההזרעה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
שלום . שמי נטלי אני עשיתי הזרעה ה13/6/10 היו כאבים מאד חזקים לאחר הזרעה,אבל זה עבר.אתמול ב16/6/10 הרמתי ארגז קולה מיד לאחר מכן היו כאבים חזקים מאוד באיזור בטן תחתונה וגם היום יש כאבים .אני מאוד מודאגת למה יש כאבים ???
מה השתגעת? בלי שום קשר להזרעה זה לא טוב ובהזרעה על אחת כמה וכמה . את צריכה לשמור על עצמך. דברי עם הרופא שלך זו המלצה שלי.
מתוקה למה להרים ארגז קולה??? מאמי את אחרי הזרעה דבר יקר קורה פה אל תעמיסי על עצמך תנוחי קצת. לא אמרתי תהיי מושבתת אל בטח ובטח לא להרים דברים כבדים או להשתולל. יהיה טוב זה הכי חשוב להיות רגועה שולחת נשיקות&&&&&&&&&
מה המצב חמודה איך את מה קורה איתך ?
כאבים אחרי הזרעה יכולים להיות וכמו שקרה לך, הם באמת עוברים. אני לא בטוחה שהכאבים שלך עכשיו קשורים לארגז, אולי באמת כן, אולי לא, את חייבת להתייעץ עם הרופא המטפל ולא לסמוך עלינו כי אף אחת מאיתנו איננה רופאה. את יכולה גם לשלוח את השאלה בפורום "פריון האישה והפריה חוץ גופית" כאן בדוקטורס, בניהולם של פרופ' זיידמן ופרופ' דירנפלד. קחי בחשבון שלפעמים צריך להתאזר שם בסבלנות וסביר שתשובה מהרופא שלך תהייה על בסיס הכרות איתך ואולי גם יותר מהירה. תרגישי טוב והכי חשוב- בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דורה.
ראשית מודה לכולן על תמיכה . אני יצור קשר עם הרופא שלי,מכוון שכאבים לא עוברים.