אוף עם הדימומים האלה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/06/2010 | 10:21 | מאת: לי האחת והיחידה

באמצע הלילה אני מתעוררת וכולי מדממת ממש נראה כמו מחזור. בבוקר זה כבר נחלש. מוקדם בבוקר כבר הייתי אצל רופא נשים במרפאה. הוא עשה לי אולטראסאונד ולפיו קבע שאני בשבוע 6 אך עדיין אין דופק. הוא נתן לי בדיקות דם ושתן. אני מה זה בלחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אוי המתח הזה ישגע אותי

לקריאה נוספת והעמקה
15/06/2010 | 11:42 | מאת: קרן

מה הקטע עם הדימומים האלה?? איך את מרגישה? מה הרופא אומר על זה , זה תקין תעדכני אותי יום טוב בובה

15/06/2010 | 11:54 | מאת: רבקה

אני מסרבת להילחץ בשבילך! אלו סתם דימומים שלא מעידים על כלום. עוד קצת מוקדם לדופק, נכון? זה יכול לקרות בכל יום!!! אני מאמינה שבבדיקה הבאה את תשמעי תופים אפריקאיים עושים מסיבה אצלך בבטן. הא"ס הבא ביום ראשון? תעדכני מה יצא בבדיקות גם. אוף איזה לחץ מעצבן!!! שונאת את זה!!! שולחת לך חיבוק חם וממתינה לשמוע בשורות נפלאות.

15/06/2010 | 12:53 | מאת: נועה

מקווה מאד מאד מאד שיפסיק במידי! את עם גסטון?? דיברת עם וייסמן? בזמנו כשהתחיל לי הדימום זיידמן מייד דחף לי גסטון כל יום. &&&&&&&&&&&&&&& מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר!!!!!!!

15/06/2010 | 14:08 | מאת: מור

תקחי נשימה עמוקה. ותבקשי חזק חזק שיהיה בסדר. כל הפורום כאן מחזיק לך אצבעות!! שולחת לך המון חיבוקים חמים!!! וחושבת עלייך כל הזמן... תשגעי את הרופא שיעלה את התמיכה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה