תודה בנות- אתן מדהימות באמת
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
אין לי מילים! אני כל כך שמחה שהגעתי לכאן, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן! אני לא מספרת את הדברים האלה לאף אחד ורק איתכן שמבינות ומזדהות איתי כל כך אני מרגישה הכי טוב וכל פעם מחדש מתחזקת עוד קצת.......תודה באמת תודה!
כמו שהבנות כתבו לך, זה באמת פחד מהלא נודע. לי אישית הפורום מאוד עזר ולא רק בגלל התמיכה המדהימה אלא גם הידע שיש לבנות מנסיונן האישי. למדתי מהן המוןןןןןןןןןןןןןן וככל שלמדתי יותר כך פחת הפחד הנורא שהיה לי. תשאלי טריליון שאלות, אפילו אם הן נראות לך טיפשיות. הבנות פה מדהימות וינחו אותך לאורך כל הדרך עד להריון הנכסף.
קראתי את ההודעות שלך ונראה היה כאילו זו אני שמדברת מגרונך. שהרופא שלי אמר שממשיכים לIVF אחרי 3 הזרעות כושלות חשבתי שאני מתה.. באסותא הסבירו לי הכל והיו נחמדים מאוד, הם רושמים הכל מאוד ברור ואת יכולה לשאול כל שאלה. חוץ מזה אנחנו כאן, כל אחת מנסיונה האישי לתרום לך, לחזק אותך לחבק. שיהיה בהצלחה ויסתיים במהרה בהריון מלא תקין ובריא..ושיגמר הוא בתום ה- 9 חודשים. בהצלחה
אנייייי מאושרת לשמוע על נשים כמוך שסוף סוף עשו את זה !!!!!! מאחלת לך הצלחה בהריון ושהיה תקין מלא ובסיום 9 חודשים ילדון או ילדונת בריא/ה ושלמ/ה!!!!!!!!! אמן! מגיע לך!!!!!!!!