וכאילו לא מספיק לי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/05/2010 | 15:00 | מאת: נועה

מה שקורה לי בחיים כרגע, זיידמן התקשר: מג'אר הרופא ששואב זרע לבעלי נוסע לחו"ל בזמן שנצטרך להשאב. וגם המחליף שלו נוסע. אופציה 1: לשאוב את בעלי מחר, בדיוק כשאבא שלו מגיע לביקור מחו"ל (בן 89.... שיהיה בריא) ולהקפיא את הזרע, מה שמייד מוריד את אחוזי ההצלחה. אופציה 2: להפסיק את הטיפול שלי אחרי השבועיים וחצי האלה ושהתחלתי כבר גונל, לקחת גלולות לשבועיים ולהתחיל שוב מהתחלה. ואז השאיבה שוב תיפול לפני נסיעה שלי לחו"ל. החיים נחמדים לאחרונה מאד. מאד. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף)*)*^@*&#$%&^$#@!*&^??????????????????????????

25/05/2010 | 15:10 | מאת: איסה

אז איך זהה שהוא מתחיל איתך טיפול? ואוו זה ממש בעסהההההה אין מישהו שמחליף את המחליף?

25/05/2010 | 15:26 | מאת: נועה

מחליף למחליף זיידמן אמר לי שהוא לא סומך עליהם...

25/05/2010 | 15:29 | מאת: מורן

יקירתי, וגם אני שואלת את השאלה של איסה אין עוד אחד ששואב??? מה בדעתך לעשות? אני חושבת שאם לי היה מקרה דומה עם כל הכאב הייתי מתחילה מחדש. רק כדי שארגיש שעשיתי את המקסימום שבמקסימום להצלחת הטיפול. אין להם לב לרופאים האלה???? שלא יתחילו לנו טיפול אם אי אפשר לסיים אותו. גם ככה קשה לנו בלי הערמת הקשיים שלהם. קלי חיבוק ענקי ממני. והצלחה בכל מה שתבחרי לעשות.

25/05/2010 | 17:55 | מאת: נועה

נכנסתי כבר לאפטיה. כבר אין לי כח לחשוב יותר ולחשב יותר. יש עוד מחליפים, אבל שאיבת זרע היא דבר מאד מאד עדין, רגיש ועלול לפגוע באשך אם לא מבצע אותה מישהו עם הרבה נסיון... ואם זיידמן אמר לי שהוא לא סומך על המחליפים האחרים, אני נוטה להקשיב לו. זה לא שאין להם לב, הם פשוט לא לקחו כל כך הרבה הורמונים על בשרם, ולא ציפו וחיכו כל טיפול לרגע שיגמר, אז אין להם מושג כמה קשה לנו לשמוע דברים כאלה. למה הם לא מחשבים הכל בתחילת הטיפול? כי הם עמוסים לגמרי. למה הוא לא אמר לנו לפני שהתחלתי את הגונל? רק ההוא למעלה יודע... תודה על החיבוק. כרגע כל חיבוק שמוצע אני לוקחת ומתחילה לבכות... נשיקות מותק.

25/05/2010 | 15:43 | מאת: קומפקטית

25/05/2010 | 17:55 | מאת: נועה

25/05/2010 | 23:07 | מאת: אביגיל

באמת מצטערת לשמוע על התקופה הזו שאת עוברת, אני בטוחה שיגיעו ימים טובים ורגועים יותר ממש בקרוב .. בקשר לדילמה - אני בטוחה שתדעו מה לעשות , ואמן וכל מה שתחליטי ישרת אותך נאמנה ...שולחת לך הרבה כוחות ואנרגיות ...וחיבוק ענק!!!!

25/05/2010 | 23:11 | מאת: דורה

רציתי לכתוב לך משהו אבל אז ראיתי שאתם חושבים בכ"ז על הקפאת הזרע. אז בכל בחירה שלכם, ואני מבינה כל כך עד כמה זה קשה לבחור במצב הזה, בכל בחירה שתבחרו- ריבון עולם יקר, שים עיין לרגע ותעזור פה. בהצלחה, בהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההה יקירה שלי, שיהיה לך קל יותר ומהר. תישעני עליי קצת. אוהבת אותך המון ((((((((((((((())))))))))))))))

26/05/2010 | 08:21 | מאת: נועה

לוקחת את כל החיבוקים והכתפיים שלכן ומקווה שנעבור את הגל הזה... ואולי אפילו עם דברים טובים טובים בסופו! נשיקות ויום טוב מקסימות שלי!!!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה