נועה שאלה על המתכון שנתת
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
כמה זמן השניצל צריך להיות בתנור, ועל איזה חום? אני מתה להכין את השניצל עם הלימון- ממש נשמע מעדן אני אוהבת לימון כבוש
אם זה שניצל שכבר חבטו בו, יעני דק אז בערך 5-7 דקות כל צד? אם זה חזה עוף עבה אז בערך 7-9 דקות? פשוט תחתכי בעובי הכי עבה אחרי 5 דקות ותראי אם זה לא ורוד. ברגע שזה כבר לבן זה מוכן. כן טעים לאללה עם לימון כבוש. גם עם העגבניות וצלפים. אני חולה על צלפים!
נשמע טעים. מחר בע"ה אני אכין לא ממש היה לי זמן לחשוב על ברכת הפורום אבל אמרתי לרבקה שאני ישתדל לעשות את זה לילה טוב