גמני סוגרה הבסטה- שהיום יהיה לכוווווווולן
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
יום מקסים מלא כיף וחדשות מצויינות!!!!!!! (צמדושה- הטיפולים בחו"ל יקרים כל כך שהרבה אזרחים ישראליים שגרים בחו"ל מעדיפים להגיע לארץ לתקופה מסויימת ולעשות את הטיפולים פה).
כן, אני עדיין ערה... שלחתי את בעלי לקנות קפה בארומה בזמן שחיכינו אצל הרופא. אני ממש בהלם מנועה!!! איך זה שלא אמרה לך לקחת פרוביוטיקה??? נועה, נו נו נו! פרוביוטיקה אפשר לקנות בכל בית מרקחת ובכל הפארמים למיניהם. ממליצה לך להשקיע בפרוביוטיקה שמכילה כמה זני חיידקים. האנטיביוטיקה הורגת את כל החיידקים הטובים בנוסף לחיידקים הלא רצויים, ולכן הפטרייה חוגגת לה בכל פעם. ממולץ בחום לקחת פרוביוטיקה כדי להחזיר לגוף את החיידקים הטובים וכדי למנוע את הפלישה של הפטרייה. שיו, אני מזה שטלתנית בויכוחים, אני חייבת שהכול יהיה בדרך שלי ולפי הטעם שלי ולפעמים אני שוכחת שגם לבעלי יש דעה... מזל שהתברכתי בבעל ותרן ונוח. אבל בכל זאת אני אעשה כל מאמץ להקשיב לו הפעם. כן דורלה בין היתר גם אני שאלתי על הילדים שלך. איזה כיף לשמוע שיש תקווה למוקפאים! אני מתפללת שהארטיקים שלי יתפסו חזק וישארו בחיי לעד!!! למה עוד פעם פרח???
שלא לקחת פרוביוטיקה עם אנטיביוטיקה. זה למה לא אמרתי כלום רבקוש!!!!!! בימינו כולם יודעים שאנטיביוטיקה הורגת גם את החיידקים הטובים! דורקה בושה! איך לא ידעת????? אני ממליצה על אסידופילוס. לא משנה של מי. סולגאר או אלטמן. מי שבא. יום נפלא לכולן!!!!! רבקוש מתכונים בהמשך היום!
חסמו לנו את הסיסמה בבי"ס יש בעיות כנראה עם התשלום לא יודעת היום אני יתקשר לספק נראה מה יגיד אני מקווה שעוד היום יסתדר האינטרנט כי אני צריכה לשלוח מצבת תלמידים למשרד החינוך- הצטרפו כמה חדשים וגם עזבו כמה תלמידים וזה דחוף להם שאני ישלח כבר עכשיו את המצבת קיצור חפרתי יאללה ממי יום נעים
עכשיו קראתי מה שרשמת לי מלטה. צחקתי לגבי אבודים- כשאני ראיתי נמלטים במחשב היינו אני ובעלי רואים איזה 5 פרקים ביום. כל פרק נגמר במתח שחבל על הזמן- רק בחו"ל יודעים לעשות כאלה סדרות טובות, בארץ הכל מעפן גם הסרטי בורקס כאלה מטופשים.. תהני תראי כמה שבא לך אבודים מזל טוב על הדירה החדשה- הכי טוב זה להישאר עוד חודש חודשיים בשכירות, לשפץ ורק אז להיכנס. אבל אם כבר נכנסתם לפני- שיהיה המון בהצלחה ובשעה טובה תרגישי טוב עם הפטריית שמפיניון יאללה ממי יום טוב