אולי אני לא בסדר?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/02/2010 | 20:18 | מאת: אונה

יש לחברה שלי יום הולדת, היא נחשבת לחברה טובה אבל לא נפגשנו הרבה בשנתיים האחרונות, כל אחת בעיסוקיה. קיצר החברה הזאת בהיריון ויש לה יום הולדת בסוף שבוע והיא מתכננת לעשות מפגש של כל החברות שכמובן לכולן תינוקות בבית והיא צריכה ללדת בחודש הקרוב. איןלי בעיה להיפגש איתה לבד ולהביא לה מתנה ולחגוג איתה. אבל אני לא יכולה לשבת במפגש חברתי עם כל החברות שלכולן ילדים. אני אשב שם וארגיש מחוץ לענינים שבטח הן ידברו כל הערב על מוצצים וחיתולים כי כולן אמהות טריות. אני מפרגנת לכל אחת שם, והלכתי לכולן כשהן ילדו ובירכתי וקניתי אבל לזה אני לא מסוגלת. אני צריכה להמציא משהו כדי לא ללכת. מה אתן חושבות שזה לא בסדר?????

15/02/2010 | 20:22 | מאת: צמד

אני מבינה אותך, מילא אם היו חברות רווקות או בלי ילדים- אבל אם כולם עם ילדים אני הייתי מרגישה לא קשורה כי נושא השיחה יהיה רק על פעוטונים, מוצצים ומטרנות. גם אני כמוך מפרגנת ובאמת שזה לא מקטע של קנאה אבל אני גם לא הייתי הולכת כי הייתי מרגישה בחוץ כזה.. אולי תקני לה מתנה ותביאי לה אחרי היומולדת ותמציאי משהו..?

15/02/2010 | 20:27 | מאת: אונה

אני ממש מתבאסת על עצמי, אם היתה שם איזה חברה רווקה אז אולי הייתי הולכת ואז הייתי יכולה לפתח איתה שיחה שלא קשורה לזה. שלא לדבר שבטח אם אלך אז כולן ישאלו, נו מה איתך?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה