רבקוש את כאן?
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
רציתי לשאול לשלמוך ולהגיד לך המון הצלחה בהמשך איך היה? את פחדת כי זאת היתה פעם ראשונה אז זה היה יחסית בסדר?
בוקר טוב אונה, תתחדשיייייייייייייייייייייייי! אל תשאלי באיזה לחץ הייתי... לפני השאיבה האחות מדדה לי לחץ דם והדופק שלי היה בשמים מהתרגשות. היא ישר הבינה שזו פעם ראשונה ואמרה שזה נורמלי. מה שלומך מתוקה? התחלת טיפול להזרעה?
אוף הלחץ הזה שהולכים למשהו חדש, אצלי הוא תמיד נתקע בבטן. העיקר שאת אחרי והדרך הולכת ומתקצרת וב"ה הכל יעבור בשלום. אצלי בסדר,יש עוד זמן עד ההזרעה, קיבלתי התקף של אלרגיה והגרון כואב וזהו. איזה יום יפה בחוץ, בא לי לצאת אבל האף לא מפסיק לנזול לי. את עושה שבת בבית?
מה באמת? התחלת כבר את ההורמונים להזרעה?
מה איתך? את מבשלת לשבת????? תקשיבי צמד, הלכתי לחווה ללשכה אבל היא לא היתה אז פניתי למזל, אמרתי לה ערב טוב לךךךךךךךך חותמת????