בוקר טוסט, מישהי ערה?
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
אני קפואהההההההההההההההההההההההההההההה מקור מה זה??
בוקר מעצבן!!!! ב-9 בבוקר אני ובעלי במיטה יושנים, מסכן חזר מהעבודה ב-6.30 בבוקר, והקונים מצלצלים בדלת. הם באו בהפתעה, בלי להודיע או לתאם. בקיצור איזה אנשים מעצבנים!!!! התחשק לנו להגיד להם עופו לנו מהבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד לא חתמנו על חוזה והם כבר התחילו למדוד את הבית ולפתוח את כל הארונות. אני נשארתי במיטה ומזל שבעלי אמר להם לא להיכנס לחדר שינה. הם רצו למדוד גם שם את הארון, בטח היו פותחים גם את מגירת התחתונים שלי, חסרי בושה! אוף!!! אנשים מגעילים!!!! אנחנו משאירים להם 3 מזגנים, ארון נישה בחדר השינה ואת הכיריים (על השיש) והם מתווכחים איתנו על התנור וגם רמזו לנו על מכונת הכביסה. האשה ניסתה לשכנע את בעלי להשאיר את התנור, אמרה לו זה ברכה!!! מה ברכה??? רציתי לבעוט בה. דורה גם את עוברת את אותו הדבר??? אני אומרת כל הזמן לבעלי, הנה זה אוטוטו נגמר! נפטר מהדירה הזו סוף סוף! סליחה ששפכתי, הם פשוט נורא עצבנו אותי!!! מה קורה איתך צמדוש? מתי את הולכת לעשות סתימה חדשה?
אני בהלם! את יודעת מה זה מזכיר לי? בקיץ בעלת הבית שלנו החליטה למכור את הבית ואנחנו היינו במרתון למצוא בית, ואלה שקנו ממנה היו משגעים אותנו כל הזמן מביאים בעלי מקצוע שיבואו לתת להם הצעת מחיר- כי הם רצו לשפץ. את יודעת איזה מרגיזים? כאילו בסדר, הבנו, קניתם את הבית אבל החוזה שלנו לעוד חודש!!! אז צאו מהווריד קרציות! ברוך השם עברנו והסיוט שלהם נגמר.. עוד לא קבעתי תור לרופא שינים אני מתה מפחד!!! מה איתך הבוקר? הלכתם כבר לעורך דין? בעלך בסוף לא היה בחופש אתמול?
היית צריכה לצאת אליהם עם מגבת בלי כלום, לחייך ולהגיד אולי אתם רוצים גם את השמפו שלי??????????? אבל קרררר. חראם עלייך... עזבי, נראה לי כמה שיותר מהר תגיעו למקומכם החדש יותר טוב. התחלות חדשות זה מעולה לקראת הריון תקין בע"ה בקרוב!!!!! בן זוגי הביא לי גורה מתוקה מתנה ליומולדת שבו קיבלתי את ההריון לפני 3 שנים! אולי זה מה שהביא את המזל????
לא הערתם להם על זה? תנור זה ריהוט, מה כשמוכרים בית אז משאירים ריהוט? טוב העיקר שתסגרו את הפינה הזאת, שיהיה יום טוב