אפשר לספר כמה רווח
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
לי בבטן אחרי שהתחלתי לפנות אותה? חיריה לא היתה מקבלת אותי עם הזבל שאגרתי........ אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח החיים הרבה יותר טובים עכשיו! עכשיו נשאר לחכות למחזור שירוקן לי ת'ציצים, הם כואבים, נפוחים וקשים כמו אבטיחים!!! שיהיה שבוע נפלא, הולכת להיות עוד סערה השבוע נכון? נשיקות נועה.
שמחה שעברו קצת הכאבים. מתי מחזירים לך? את אמורה לקבל איזה זריקות? אין לי מושג בזה כי אף פעם לא היו לי מוקפאים- אצלי הגוף מפונק- מוכן לקבל רק אוכל טרי!!! נשיקות מאמי ויום טוב
יחזירו בביוץ הבא, עוד שלושה שבועות בערך. לא שום זריקות לא צריך, רק מעקב לראות מתי ביוץ, ואח"כ תמיכה רגילה - קרינון. יום נפלץ ממוש!
אכן הנפיחות הזאת בבטן מגעילה ודוחה. שמחה לשמוע שאת כבר מרגישה יותר טוב. בקשר לסערה אין לי מושג. אני הולכת לבדוק לפני שישתבשו תוכניות סוף השבוע. ילא ביי לי
מרגישה משוחררת סוף סוף? שיהיהלך שבוע טוב
טוב. עדיין קצת גדולה במימדים יחסית לנורמה שלי, אבל לפחות כבר בלי כאבים ועצירויות.... :-) בהצלחה ברביעי עם הא"ס!!!!!!!!!!!! מקווה שהציסטה היתה כלא היתה!
מיץ שזיפים? מה זה העצירות הזו? ואם אין, אז חוקן? אכן, אחרי שחרור שכזה, אני בטוחה שהעולם נראה יפה יותר (ומריח קצת פחות........) לגבי ציצים תפוחים, באמת אין ברירה, צריך לתת לטבע לעשות את שלו. חבל שאין אזה חוקן מרוקן ציצקאות. לאב יו. (מתחיל להיות קררר פה ושמעתי דיבורים על שלג? אם כן, לפחות יהיה שווה את הסבל!)
ועוד איך היה מיץ שזיפים ובכמויות, אבל לא עשה כלום! נאדה! קלינית - בגלל כמויות עצומות של פרוגסטרון בגירוי יתר השרירים הלא רצוניים מאבדים טונוס, ז"א שופכים לאגר... יענו מעיים ושאר קרטושקס לא בתפקוד! לא נורא, הורמונים מתחילים לרדת, חוזרת לאט לאט להיות אנושית. וואלה חוקן לציצים, גדול. אני זוכרת כשהנקתי ועשיתי יוגה, תמיד התפוצצתי מצחוק כל פעם שהיינו על הבטן כי הייתי בטוחה שעוד שניה מתפוצצות לי שקיות החלב ונשפכות על כל הסטודיו! עכשיו זה רק בלי החלב... וואלה יהיה שלג נבוא לבקר! נישוקיות