ערב טוב
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
טוב, אז כמו שאתם יודעות אני מחכה מצפה וממתינה בקוצר רוח למחזור שיגיע כבר ונתחיל בעוד סיבוב.. אני קצת מפחדת כי שמעתי הרבה מקרים שמחזור לא הגיע אחרי גרידה, ובגלל זה הפעם אני מחכה לו יותר מתמיד. שבוע שעבר הייתי אצל הרופא שלי והוא נתן לי הפנייה לבדיקת דם ואמר שאם אני לא יקבל מחזור עד 7/12 אני יעשה את הבדיקה. מישהי יודעת מה אמורים להיות הערכים שמראים שאני לקראת ביוץ / או שעברתי אותו? (אני אמורה לקבל מחזור שבועיים אחרי ביוץ נכון או שאני טועה?). וחוץ מזה.. נועה'לה - מה שלומך? מתאוששת? לילוש- איך את? התחלת את הגונל? מורני- מתכוננת לבדיקת דם? דורהל'ה- סתם לשאול לשלומך מותר?
מה שלומך? אני מחזיקה מעמד, מעסיקה את עצמי בעבודה נחה הרבה ולא עושה כלום בבית חוץ מאולי כמה ארוחות קלילות שלא דורשות מאמץ. כביסות , קניות ונקיון מחכים לבעלי שחוזר בערב וכל זה כדי שלא אגיד בסוף הטיפול אם חלילה לא יצליח שזה קרה כי לא נחתי מספיק. הימים הקשים של ההמתנה יהיו ימים אחדים לקראת בדיקת הדם אז כבר אשתגע ואיך שאני מכירה את עצמי אני אקנה ערכת הריון ביתית ואעשה בדיקה ביתית שלרוב הם אמינות. לא ידעתי שעברת גרידה, נכנסת להריון ספונטני? מקווה שיגיע השיטפון בזמן. אין לי מושג לגבי השאלות ששאלת אולי משהי עם ידע גדול יותר תוכל לענות לך על שאלותייך. שיהיה ערב קסום ותודה על ההתעניינות.
זה היה הריון מאוד יקר. כמעט חודש התאבלתי ולא הפסקתי לבכות שאיבדתי אותו... (הריון ראשון שלי) ב29/10 הרופא בישר לי את הבשורה שההריון לא תקין- זה היה היום הכי עצוב ושחור בחיים שלי. שבוע אחרי זה בדיוק עברתי את הגרידה- נכון נאחס? משמחה עצומה שסוף סוף יהיה לנו ילד ליגון, אבל,דיכאון,עצב וכל המילים הנרדפות. כל הכבוד לך שאת נחה. אני יודעת שהרופאים אומרים שאפשר לתפקד כרגיל, אבל גם בעלי ואמא שלי לא נותנים לי לזוז עד הבדיקת דם בדרך כלל אני מתנחלת אצל אמא שלי שבועיים אחרי הפרייה יותר נוח לי אצלה מאשר בבית. גם בעבודה אל תתאמצי יותר מידי ואל תקחי ללב .העבודה שלך משרדית? מחזיקה לך אצבעות עד הבדיקת דם שתצא חיובית אמן!!!
אל תדאגי, המחזור יגיע, גם אם אולי יתעכב קצת, אל תחששי. יש לי חברה שעברה גרידה גם לא מזמן, לקח לה כמה חדשים עד שהמחזור הסתדר ועכשיו היא שוב בהריון. ההורמונים צריכים להתאפס על עצמם. אני לא זוכרת לצערי את הערכים לפני ואחרי ביוץ, אבל בתוצאות הבדיקה עצמה (במכבי לפחות) יש טווח תוצאות לכל שלב במחזור. את התוצאה תצטרכי להשוות עם הטווחים האלה. בכל מקרה בפורום השכן של זיידמן ודירנפלד הם עוזרים לענות על שאלות כאלה. כן נכון, אמורים לקבל מחזור 14 יום לאחר ביוץ. לגבי - אני לאט מתאוששת, כבר לא בוכה, אבל עוד לא ממש מאושרת. לפחות אתמול הגיע המחזור. מוזר, תמיד הייתי מקבלת אותו לפני הבטא כשהיה שלילי. הפעם זה הגיע אחרי. כבר יש תאריך לפגישה עם הפרופ'. אין ברירה צריך להמשיך! יום נפלא מתוקתי ומקווה שהמחזור שלך ידייק! נועה.
אני במכבי ולא שמתי לב שיש בבדיקה טווחים.. איפה אני אמורה לראות אותם? אם אני נכנסת דרך מכבי און ליין עם הסיסמה שלי אני יוכל לראות את זה? תוכלי להסביר לי איך? ולגביך- אני שמחה שאת מתאוששת וכבר חושבת קדימה. צודקת אין ברירה חייבים להמשיך! נראה לי שזה כבר נהיה הרגל בחיים שלנו כל האכזבות האלה והתרגלנו שאחרי כל אחת כזאת קמים וממשיכים הלאה... שיהיה לך יומעולה יקירתי