נועה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
הייייי מה איתך? פיספסתי משהו ? היה משהו ? יהיה משהו ? התגעגעתי.. מיה 2
בדיוק אתמול חשבתי שאני צריכה לשלוח לך הודעת אייך???? הכל בסדר איתכם/ן?????? ומאחר ויש לנו כנראה ערוצי תקשורת מיוחדים, הבנת בדרכך שאתמול באישון לילה פגשנו הדוקטור... :-) עשיתי זאת. יצאתי מפתח ביתי ונפגשנו. יש פרוטוקול, רציתי על בסיס מחזור טבעי, ביצית אחת, אבל זה לא ריאלי עם בן זוגי שצריך להשאב ומי יודע כמה זרעים ימצאו כל שאיבה...? אז הורדתי את המינונים לרף התחתון ביותר, בתקווה עצומה שהפעם לא נצטרך להאכיל כל כך הרבה ביצלך.... מתחילה להסניף בסופ"ש הבא. כמובן כמובן שנעדכן! (השאיבה/החזרה תהיה כנראה סביב היומולדת שלי... אני מעיזה להתחנן לעוד מתנת יומולדת כמו שקיבלתי אז... חצוף לבקש בינגו על סיבוב ראשון לא?) נישוקים מצלצליםםםםםםםםםם ותגידי שהכל טוב אתכם! נועה.
שמחה לשמוע שגם את בסיבוב שני. איך שהזמן טסססססססססססס בהצלחה מותק
למה חצוף לבקש? תבקשי, תבקשי, וכל שתבקשי- לו יהי!!! ומיהל'ה, מתוקה, שימשיך ניפלא. מגיע לך ההריון הזה! חג שמייח לכולנו ובשורות טובות, דורה.
יששששש ידעתי הרגשתי היתה לי תחושה כל הזמן שאחרי החגים תעשי את זה הגיע הזמן לעוד מתנת יום הולדת , כל שנה צריך מתנה ,לא? הפעם מתנה עם סרט ורוד כמו המתנה שקיבלתי או שני סרטים ורודים .. יקירתי אהובתי מאחלת לך טיפול עם מינימום סמים, הסנפה נעימה ,פיצ'קי אחד או שניים מתוק/ה או מתוקים/ות ...והרבה כיף ..ובעיקר שתמשיכי בדיוק כמו שאת רואה את החיובי בכל דבר את האופטימי בכל מצב את האור בכל חושך... אנחנו בסדר , נגמר החלק הגועלי ועכשיו מתחיל החלק הפחות קשה.. אוהבת, מיה 2