מתחילה ivf
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
אני חדשה כאן. עברתי כמה טיפולי הזרעות כושלים ואני עומדת להתחיל ivf מה שרציתי להגיד זה שלא חלמתי שיגיע היום ואני יזדקק לטיפול הזה אני זוכרת שהייתי מגיעה לאסותא לעבור את ההזרעה והייתי רואה את חדר הניתוח תמיד זה הבהיל אותי והייתי אומרת בלבי: "איזה נס שאני לא צריכה לעשות את השאיבה המפחידה הזאת". אבל לצערי היום הזה יגיע בקרוב.. ואני מזה משקשקת מפחד אני בכלל פחדנית והיסטרית מכל דבר (אפילו בהזרעות מרוב לחץ הייתי מתכווצת וזה כאב לי אימים)אמאלהההה.. סליחה על החפירות אבל נראה לי שזה המקום היחיד שאני יכולה להשתפך כי אני לא אוהבת לשתף את החברות שלי בדברים האלה הם מתחילות לתחקר ולהיכנס לפרטים אישיים וחוץ מזה אין לי כוח לרחמים של אף אחת מהן כאילו אני מסכנה שלא מצליחה להיכנס להריון. אוףףףףףף איזה עולם הפוךךךך..(שינוי נושא..) בנות שלא רוצות הריון מצליחות להיכנס ועושות הפלות (או במקרים קיצוניים: האם המרעיבה, וההורים המניאקים, סליחה על הביטוי שרוצחים את ילדיהם) ומי שרוצה להיכנס לא הולך לה.. לא להשתגע????????
היי חדשה שמי ליאת - ל..פ ואני הרבה זמן בפורום הזה, רציתי להגיד לך שהפורום הזה נתן לי המון המון כח וידע ותמיכה נפשית ותרגישי חופשי להיכנס לפורום ולעדכן ולשפוך כל מה שעל ליבך. בנוסף רציתי להרגיע אותך לגבי השאיבה. אני כבר עשיתי שאיבה בעבר ולא היו לי שום כאבים ושום כלום. זאת פעולה פשוטה מאוד שלוקחת כמה דקות בהרדמה מלאה אח"כ לא קיימים שום כאבים. גם אותי הפחידו ששאלתי על השאיבה אבל מנסיון זה הדבר הכי קל והכי פשוט שעברתי עד עכשיו. בקיצור שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות ליאת - ל.פ.
היי, בתור מי שעברה 7 IVF ועכשיו בהריון עם תאומים, אני רוצה לומר לך שאת תצליחי ובגדול. IVF זה לא כ"כ נורא, אין ספק שזוהי תקופה קשה מאד אבל את חייבת שהתקופה הזו תהיה חלק משגרת החיים ולא לתת לזה מקום אבסולוטי על חייך. מאחלת לך המון המון בהצלחה, רווית
זה עוזר בזמנים הקשים האלו שאני עוברת...
קודם כל- ברוכה הבאה בצל קורתנו. והלוואי שתשהי איתנו ממש מעט זמן... כמו שכתבו לך החברות המקסימות, השאיבה הזו לא נוראית! ובעזרת השם הדרך שלך תהייה קצרה להריון בריא ומלא. תרגישי חופשי לחפור פה, זה בדיוק המקום! ובקשר לעניין האחר שהעלית- כן, גם אני חושבת לא מעט על ההורים האלה ולא מצליחה להבין איך זה יתכן. איך אנשים יכולים לפגוע בדבר היקר ביותר בעולם. באמת זה נראה לי לפעמים כאילו שהעולם השתגע. בכל פעם שזה קורה, וכמה נורא, זה קורה לא מעט, אני משתגעת, לא מסוגלת לשמוע, רק לקרוא בעיתון, כי ככה אני יכולה לשלוט בקצב ולעשות הפסקות לנשימה. ממש נורא!
שלום לך . גם אני חדשה כאן. קודם כל אני רוצה לגיד תודה לכל התגובות וכל החיזוקים שיש פה. ובנוסף רוצה לחזק את מה שכתבו החברות הנ"ל. אני עברתי שאיבה לפני כשבוע, גם אני מאוד פחדתי ואפילו לא הפסקתי לרעוד על מיטת הניתוחים. אבל מהר מאוד נרדמתי וכשהתעוררתי לא הרגשתי שום דבר. הלוואי שכל הטיפול הזה יעבור ככה קל כמו בשאיבה. (בלי כאב ובלי תחושה) ושנקבל רק בשורות טובות שבועיים אחרי. בהצלחה !!! מחזיקה לך אצבעות.