צריכה עצה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
שלום בנות נחמדות [איזה כייף לקרוא את התגובות אחת לשניה,מחמם את הלב] אני מבקשת את עצתכם:בת 32 עברתי 2 הזרעות ללא הצלחה בלי הורמונים אצל הגניקולוגית שלי.היא הפנת אותי לרופאה המתמחה בפריון במרכז לבריאות האישה. רופאה זאת עובדת אחת לשבוע,תור אליה בעוד חודש[החודש בלי טיפול ועוד חודש להמתין לה]אין לי סבלנות.לגשת לרופא פרטי?לגשת לבית חולים מאיר למחלקת פריון?[שם יש תור בעוד שבוע אך לא מצאתי שום ביקורת על דר ברקוביץ במחשב] לנסות דרך המשלימה?מה לעשות בנות הדריכו אותי בבקשה.
באופן אישי לא נעזרתי אף פעם בביטוח המשלים וברפואה פרטית. חשוב לי להגיד ש- טוב מאד שהרופאה שלך העבירה אותך לטיפול במרפאת פוריות! זו מומחיות שנרכשת ולא כל גינקולוג ידע לטפל בבעיית פוריות. את השם דר' ברקוביץ' יצא לי דווקא לשמוע אבל לצערי לא זוכרת מה נאמר. חפשי בתפוז. יש שם רשימת רופאים עם המלצות של בנות. ובכל מקרה, נראה לי עדיף לעשות את הטיפולים ביחידת IVF מבוססת וטובה ולא במרפאה של הקופה. מתוך נסיון, כי אני בעצמי עברתי את כל ההזרעות בקופה. מקווה שעזרתי מעט עם הלבטים. וכמובן כמובן- בהצלחה!!! דורה.
הי, אני לא יודעת למי הפנו אותך אבל מניסיון (2 הריונות בטיפולי IVF) אני חייבת להגיד לך שפוריות זה תחום יוצא דופן וכדאי לך ללכת רק למומחה!גם אם זה אומר לחכות עוד שבוע..אני עברתי את כל התהליך אצל ד"ר נהרי במרפאה שלה ברעננה, אני הלכתי אליה דרך קופ"ח מכבי ואני יודעת שמגיעות אליה מטופלות באופן פרטי מכל הקופות,היא מומחית לפריון ובלי קשר פשוט תמיד היתה שם בשבילי! בכל מקרה שיהיה בהצלחה:)