יש לי חדשות ניפלאות, במיוחד לוותיקות שזוכרות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/12/2008 | 00:08 | מאת: דורה

ובכיין................. סוף סוף קיבלתי קלירנס לספר לכן שמאוס, מאוסי היקרה, שהיתה כאן מזמן, שעברה מליון טיפולים שנים ארוכות, ארוכות, ארוכות מדיי, מאוסי אהובתי- ילדה!! מזל טוב למאוסי שחובקת בת. שהוכיחה שיש צדק בעולם, שעשתה את הלא יאמן בעצמה ועברה הריון קשה ושרדה הכל וכעת הפרי המתוק בת שבועיים! מליון נשיקות לך אהובה! גיבורה! אלופת העולם לגמריי! }}}}}{{{{{ מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב דורה.

07/12/2008 | 07:34 | מאת: רוני

היא עברה? כמה שנים? גם אני כבר המון שנים, מליון טיפולים ועדיין כלום..... תוכלי לספר קצת יותר?

08/12/2008 | 01:39 | מאת: דורה

כי היו המוןןןןן. אני חושבת שמאוסי היתה מטופלת במשך שש שנים. לא חותמת לך על הדיוק. הבחורה שינתה תזונה. כן! התחילה גם פעילות גופנית אינטנסיבית ובגדול זה הסיפור. תסלחי לי שאני מקצרת. לא יודעת מה קרה לאתר אבל כל הזמן הוא מגרש אותי והמחשב נתקע. מה זה צריך להיות הדבר הזה??!$%^&%$$#%#^#@!$ פף. לקח לי רבע שעה לכתוב את הכמה שורות האלה. לא יאמן!!!

07/12/2008 | 09:05 | מאת: שירלי123

מזל טוב אני בין הויתיקות , השם מאוס מוכר לי , מה שלום ניני ? אותה אני זוכרת אם זכור לי טוב היא בהריון .

07/12/2008 | 15:20 | מאת: נועה

איזה סיפתח לשבוע חדש!!!!!!!!!!!! אני מאד מאד זוכרת אותה, לא בטוחה שהיא זוכרת אותי, כי ממש אחרי שהצטרפתי היא פרשה. מסרי לה מיליון מז"ט ושאפו!!!!!!!!!! נשיקות, נועה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה