הזרעה ראשונה
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
שלום לכולן!!!!! ביום ראשון עברתי הזרעה ראשונה לאחר טיפול באיקקלומין ובאוביטרל רציתי לשאול מה האחוזים להקלט להריון בהזרעה? עברתי צילום רחם ויצא ב"ה בסדר גמור, גם בעלי עבר בדיקת זרע (ביום של ההזרעה) וגם הבדיקה שלו תקינה לחלוטין (כמות, תנועה וכו'...). כמה הזרעות אפשר בד"כ לעשות עד שיש הריון??
אני ממש לא מומחית לענייני הזרעות, וגם לא חושבת שיש נתונים מדויקים אחרי כמה הזרעות יש הריון, זה תלוי בסוג הבעיה, או חוסר הבעיה, במשתתפים, ובעוד המון גורמים... אולי מישהי פה תחכים אותנו ותדע יותר פרטים. בינתיים מאחלת לך הצלחה להזרעה ראשונה ואחרונה בהחלט!!!!!!! &&&&&&& שבת שלום, נועה.
ההצלחה של הזרעות. בעניין כמה הזרעות נהוג לעבור לפני המעבר להפריות- בגדול- שש הן המינימום אם אני לא טועה. אבל זה מאד תלוי בבעייה שיש או אין ובגילך, וגם, תתפלאי- ברצונך. כלומר- כדי לעבור וועדה שתאשר הפריות צריכה להיות לכך הצדקה רפואית, אבל אם את תבקשי לעשות עוד הזרעות או לחלופין מאד תבקשי לעשות את המינימום - לרוב הרופא יתחשב. בהצלחה! דורה.