מטופלות ivf של מכבי-שוב, מכבי לעומת כללית

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/06/2008 | 11:16 | מאת: נטע

היי בנות, שוב שואלת כדי להיות בטוחה שהבנתי נכון. מתלבטת אם לעבור מכללית למכבי. 1. האם יש כאן מישהי ששייכת למכבי ועושה טיפולי הפריה בתל השומר או בכל בית חולים ציבורי אחר? ואם כן, מה הפרוצדורה? האם יש בעייה להגיע דרכם לתל השומר? 2. האם יש כאן מטופלות של מכבי שעושות זאת פרטי באסותא? מה הפרוצדורה? האם יש צורך באישור של הועדה למקרה של בית חולים ציבורי? ולמקרה של אסותא? או שכאן מספיק מכתב של זיידמן למשל? והאם התרופות מסובסדות כמו בכללית? אשמח לחוות דעת שלכן, האם כדאי לעבור למכבי, במסגרת טיפולי הפריה חוץ גופית.

24/06/2008 | 17:36 | מאת: מירי

הי כבר כתבתי כאן שאני מטופלת דרך קופ"ח מכבי באסף הרופא רוב התרופות בהנחה ( אני לא יודעת איך זה בכללית ) צריך אישור ועדה, אבל מקבלים אותו בקלות תוך כמה ימים אין לי מושג מה לגבי טיפולים פרטיים בהצלחה מירי

30/06/2008 | 17:01 | מאת: נועה

נדמה לי שעניתי לך בעבר אבל הנה שוב: במכבי היה מספיק במכתב מזיידמן כדי להתחיל את הפרוצדורה באסותא. לא יודעת לגבי בי"ח ציבורי, ולא יודעת מה עלות התרופות לעומת כללית. סורי. שיהיה בהצלחה! נועה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה