בנות יקרות אני נפרדת מכם
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
שלום לכל הבנות לאחר שנה כמנהלת פורום, שנה בה נתרמתי מאד משהותי כאן וגם הרגשתי שתרמתי לכן לא מעט, החלטתי לפרוש כמנהלת פורום. לאחרונה נוצרו במשפחתי המון בעיות לא פשוטות, אותן אני בוחרות לא לשתף כאן. עוברת עליי תקופה ממש לא קלה, אשר הביאה להחלטה שגמלה בליבי לקחת פסק זמן מכל נושא הפוריות שלי ושל בעלי ולטפל קודם כל בעצמנו. אני רוצה להודות לכם על כל התקופה הנפלאה הזו, שבה בחרתי להיות מנהלת פורום לתרום מכל לבי ונשמתי ולהתרם מכן באותה מידה ואפילו יותר. אוהבת אתכן תמיד ומאחלת לכולכן בשורות טובות בקרוב מאד. כמובן שאני אעדכן ברגע ש"החסידה" תבקר אצלי. שלכן עם הרבה אהבה ריקי נ.ב.- מכיוון ונותרו 2 מנהלות פורום, יש אפשרות שעוד 2 בנות חדשות יצטרפו לניהול הפורום, מי שמעוניינת להצטרף כמנהלת פורום, שתכתוב מייל לשגיא אלבז עורך בדוקטורס למייל הזה: [email protected]> ותציין שהיא מעוניינת להצטרף כמנהלת פורום והוא יחזור אליכם במייל חוזר.
מאד מאד מצטערת לקרוא על הבעיות במשפחה. יקירתי, מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר במהרה. וכמובן- שבקרוב מאד תודיעי לנו על ההריון שלכם!! מרשה לעצמי להודות לך בשם כל הבנות שהיו כאן ונתמכו ונעזרו בך. יש לך לב רחב, חם ואוהב ונתת מעצמך המון. תודה! שלך, דורה.
ריקי יקרה שיהיה לך הכי טוב בעולם את בחורה מקסימה וטובת לב. אני ממליצה שנורית תצטרף להנהלה בעלת ידע ונכונות אינסופית לעזור.... כאחת הותיקות אני באמת ממליצה בחום. דניאלה
ריקי יקירתי עצוב לי שאת עוזבת ומקווה שאכן תחזרי אלינו עם בשורות טובות ובכלל אני מאחלת לך המון הצלחה בכל משאלות ליבך. אני מודה לך מאוד על כך שהיית כאן ברגעים שהייתי זקוקה לך על התמיכה הידע ויכולת שלך להיות חזקה בשבילנו ברגעים ובימים שהיו הכי קשים גם עבורך. מחבקת אותך בהמון אהבה ליאת
סורי שלא השמעתי את קולי בזמן האחרון, תודה גדולה על שהיית פה בשביל כולן, מקווה מעומק ליבי שכל הבעיות יגיעו לסופן הטוב במהרה. חיבוק ונשיקה, נועה.
תודה תחילה למרות שאני מההפסקות שוכחת לחזור מקווא שהענינים שלך יסתדרו על הצד הטוב ביותר ומנסיון עם כל הבעיות אל תשכחי את המטרה שלך להרחיב את המשפחה ושוב תודה על התמיכה שנתת לי ולכולן