הזרעה2

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

14/12/2005 | 18:55 | מאת: אורית2

אני אמורה לעבור שבוע הבא את סבב הזרעות מספר2 אני מאד מקווה שזה יצליח, אבל אם לא... כמה סבבי הזרעות נהוג לעשות?מה השלב הבא? ועוד שאלה- האם טיפולי IVF נעשים באישפוז? האם זה כרוך בחופשת מחלה?

14/12/2005 | 21:55 | מאת: נסיכה

לגביי הזרעה אני לא ממש יכולה לעזור לך, אבל לגביי IVF נסיוני זה כרוך באישפוז של כמה שעות ויום אחריי כבר אפשר חזור לשגרה...בתנאיי שלא יהיו לך כאבים לאחר שאיבה( לי היו כאבים 3 ימים אחריי השאיבה אך זה לא בהכרח קורה לכל אחת..)

14/12/2005 | 22:06 | מאת: מאוס

לאורית שלום, זה תלוי במספר גורמים כגילך, תקינות הבדיקות, ברופא, ברצונכם...בכל מקרה אנו עשינו 2 הזרעות עם איקקלמין, 4 הזרעות עם עם גונל (רצינו לעבור כבר ל IVF) אבל לא הסיכימו לנו עדיין ורק אח"כ IVF. כמו שנסיכה אמרה אחרי שאיבה צריך כיום מנוחה בדר"כ במידה ובעבודתך את לא מאוד פעילה...אם תירצי לעבור ל IVF קודם את יכולה לעשות את זה פרטי (כבאסותא) יש השתתפות רבה של הקופה ולא צריך שום טפסי ועדה...בהצלחה ושלא תגיעי מאוס

14/12/2005 | 23:37 | מאת: דורה

היי אורית 2, מספר ההזרעות תלוי בגילך, בתוצאות הבדיקות וברופא. אנחנו עברנו חמש הזרעות בערך (לא ספרתי, מודה), ולחצתי מאד על הרופא לעבור מהר ככל הניתן ל IVF, כך שאני מניחה שעברנו את המינימום הנדרש כדי לעבור וועדה שכמובן התחשבה בגילי המופלג... לגבי הIVF עצמו- הוסבר לנו שמדובר באישפוז יום בלבד בזמן שאיבת הביציות, שנעשית בהרדמה מלאה. אחריה ניתן לנוח כשלושה ימים בבית, אלא אם את יכולה לשבת לך ברגלים מוגבהות ולא להתאמץ בעבודה. ההחזרה נעשית שלושה ימים לאחר השאיבה, בדיוק כמו הזרקת זרע, וואגינאלית, ועקרונית אפשר לקום ולהמשיך כרגיל. לפחות כך סיפרו לי... הלוואי שלא תצטרכי את כל המידע יד שנייה הזה ותקלטי כבר עכשיו! דורה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה