מה שלומכן בנות?
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
ילדת האוקינוס,ניני,רומי וכל מי שזוכרת אותי!!!!!! באתי לביקור קטן בפורום לספר לכן שאני כבר בשבוע 36 בקרוב אצל כולן אמן. מה שלומכן? התגעגעתי,עכשיו קצת קשה,אני עובדת עדיין,קמה כל בוקר (בלי עין רעה חמסה חמסה שום בצל). אני אחזור לספר בע"ה אחרי הלידה אני מקווה שהכל יהיה בסדר בע"ה ואני מקווה שאשמע בשורות טובות מהמון בנות כאן. רומי! רוצה כאפה? לאן נעלמת? חכי אני תופס'ת אותך אני קורעת אותך!!!!! טוב,היה כייף לבקר פה בנות יקרות,אני אוהבת אתכן נא ליהיות אופטימיות,הכל יהיה טוב בע"ה,אם שרדתי את תחילת ההריון במלחמה בריצה למקלטים אז כולן יכולות להצליח.... ביי אוהבת זיו.
תותחית! לידה קלה ממוש, ולבוא לספר כל פרט! }{}{
איך שהזמן טס!!!!!!!!!!!!! שבוע 36. מדהים! ואת, אלופת העולם את, בחיי! רואה איך הכל הסתדר בסוף? טפו טפו טפפפפפפו! שתהייה לך לידה קלה ומוצלחת, ונשיקות לקטנטונת שתגיע, בעזרת השם, בריאה ומאושרת. דורה.
מה נשמע מותק? כמה אני שמחה שגם את יחד איתנו תהיי מנהלת הפורום נראה לי שאנחנו נהיה צוות של מופלאות בדיוק כמו שילדת אמרה שלחתי לך היום מייל, מקווה שקבלת בינתיים חיבוק נשתמע ריקי