עצות להזרקת גסטון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

22/01/2007 | 10:59 | מאת: דנית

שלום בנות אחרי טיפול I.V.F רביעי אני בהריון אך ההערכים לא ממש עולים כמו שרוצים ולכן אני אמורה להתחיל היום זריקת גסטון כל יום , את כל הזריקות עד היום הזרקתי עצמאית והבנתי שאת הגסטון חייבים בישבן ואני מתה מפחד , האם יש לכם עצות לרכך את הכאב , כי רק מסיפורים הבנתי שזאת זריקה מאד לא ידידותית, אשמח לשמוע עצות מקלות ומקווה שזה יעזור להריון להמשיך , נ.ב. - אני שבוע אחרי בדיקת הדם הראשונה דנית

22/01/2007 | 11:41 | מאת: נועה מ.

קודם כל מזל טוב, ומקווה שאכן הכל יתפתח ויעלה כמצופה! אני לאחר סטאז' של חודש מהזריקה החביבה, שהזרקתי בעצמי.... אז ככה: כדאי לחמם את האמפולה לחום גוף, (אני הייתי שמה אותה בחזיה... חימום אוטומטי טבעי). לי זה לא כל כך כאב כמו הסיפורים. הכי קל זה להזריק עם מראה, כל יום בישבן אחר. קצת אקרובטיקה עם היד שלא רגילים, אבל מתגברים. תופסים נתח ישבן עסיסי בעזרת היד (שהאחיות יראו לך את מיקום ההזרקה בפעם הראשונה), ואני הייתי מחדירה את המחט במהירות ומזריקה את החומר לאט. כך הוא פחות מורגש. מיד אחרי הוצאת המחט, ממאסז'ים את המקום לדקה שתיים, וזהו. אם מרגישים שהאזור נהיה קצת קשה, אז למאסז', זה עוזר. וזהו, אין דרך להמנע מלהראות כמו כוורת שעקצה את עצמה, אבל מה לא נעשה כדי לקדש את המטרה? בהצלחה! נועה.

22/01/2007 | 14:45 | מאת: דורה

דבר ראשון- מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני- קל ופשוט להזריק את הגסטון ומה שכואב איננו ההזרקה עצמה. אחר כך זה כואב. לפחות אצלי. האחיות הסבירו לי איך לחלק את לחי הישבן לרבעים. את הזריקה יש להזריק ברבע העליון החיצוני- תבקשי שיראו לך. אני פשוט הסתובבתי וזהו. בלי מראה. ושלא כמו נועה- את המחט גם הייתי מחדירה לאט. בהכנות לזריקה הייתי מכינה לי בקבוק של מים חמים ועד שהייתי מארגנת את הכל הייתי שמה את האמפולה עליו שתתחמם מעט. אחרי הזריקה הייתי מדביקה את התחת לבקבוק ואת הבקבוק לתחת. וזהו. העיקר שימשיך לך הריון בריא ותקין!!!!!!!!!!! דורה.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה