טיפולי פוריות וחוקים
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
היי בנות , התגעגעתי , נכנסתי לומר שלום , ועוד משהו : הייתה לי שיחה אתמול עם איש פוליטיקה אחד שעובד עם ח"כ אחד ...והתפקיד שלו להכין הצעות חוק להגשה , אז חשבתי עליכן , (עלינו) , וסיפרתי לו על הבעיות והקשיים והמכשולים שנתקלות בהם נשים בטיפולי פוריות , והוא הביע נכונות לעזור . האם יש למישהי הצעה קונקריטית ? בתקווה שזה אכן יחולל איזשהו שינוי אשמח לשמוע הצעות שאוכל להעביר . תודה ומאחלת לכולן הצלחה . מיה 2
כן. אני חושבת שצריך לשנות ולהרחיב את החוק שאוסר לפטר אישה בהריון בעת טיפולי פוריות. הבעיה היא שטיפולי פוריות מתייחס להפריה חוץ גופית בלבד. לפני שמגיעים להפריה חוץ גופית יש עוד שלבים המצריכים מאיתנו הנשים להיעדר מהעבודה למספר שעות לבדיקת מעקב זקיקים, לביצוע הזרקות, לבדיקות דם וכו' והרי אי אפשר כל הזמן להגיד למנהל שאת מאחרת בבוקר או יוצאת יותר מוקדם ולהמציא שיש לך אירועים שונים. זה ממש בעייתי. אני נמצאת במצב כזה והיה מקל עליי מאוד לספר למנהל שלי מה עובר עליי ולדעת שהוא לא יכול לפטר אותי בשל כך ומצד שני שלא יחשוב שאני מתחמקת מדברים כי אני יוצאת מוקדם מהעבודה או שאני מאחרת ואני צריכה להמציא שפיספתי את האוטובוס וגם יבין למה לפעמים אין לי ממש מצב רוח בימים מסויימים שמחזירים לי תשובה שלילית על טיפול.
אני הייתי רוצה שתהיה השתפפות גדולה יותר בתשלום על זריקות וקרינון. בייחוד המוצרים של חברת סרונו. שהם מאוד יקרים. תודה שחשבת עלינו ומקווה שתוכלי להשפיע בדרך זו או אחרת.
הי מיוש! מה שלומך? כיף לשמוע ממך! שלחתי לך מייל בנוגע לנושא שהעלית. אכן חשוב ביותר. חיבוקים, ילדת
כל הנושא של תרומת ביציות בארץ טעון סיוע
אני יכולה לחשוב על בעיה אחת שמטרידה אותי..שהמדינה מממנת רק שני ילדים.אם בטיפול ראשון נולדו שניים..למה המדינה לא תממן לי ילד שלישי?הרי אם היה נולד ילד אחד..המדינה כן היתה מממנת עוד טיפול... עוד בעיה:מחיר יקר של התרופות.. זהו..מה שעולה לי בראש כרגע.