החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/12/2006 | 11:21 | מאת: גלי

היי בנות יקרות! אתמול עברתי החזרת עוברים, האחות אמרה לי לשתות הרבה כדי ששלפוחית השתן תתמלא. אני באמת שתיתי הרבה אבל כשהייתי צריכה לעבור את ההחזרה כבר לא יכותי להתאפק והייתי חייבת ללכת לשירותים. הרופא שלי אמר לי שאני אלך לשירותים ושהוא לא צריך את האולטראסאונד. אני יודעת שלבנות אחרות שהיו אחרי הוא כן ביצע החזרה עם אולטראסאונד. עכשיו אני מפחדת שאולי זה לא יצליח בגלל שלא הייתה הנחיית אולטראסאונד... מה דעתכן?

18/12/2006 | 15:03 | מאת: ניני

גלי יקרה, בכל מקרה אין לצינורית לאן ללכת, גם ללא הנחיית אולטרסאונד. זה עוד כלי עזר שמעלה את רמת הביטחון, אבל לא קורה אסון בלעדיו. שמרי על אופטימיות ועדכני אותנו בבטא חיובית בעוד 12 יום(((()))

18/12/2006 | 18:53 | מאת: ילדת האוקיינוס

החזרה עם אולטרסאונד היא לא כורח, ואני אפילו לא יודעת אם הוכח מחקרית שאחוזי ההצלחה גבוהים יותר כאשר משתמשים בא.ס. בהחזרה ביחס להחזרה ללא א.ס. בתקופה בה הייתי בטיפולים, כלומר לפני 3-4 שנים, רובן המכריע של ההחזרות התבצעו ללא א.ס. אצלי, לדוגמה, מתוך 8 החזרות, רק אחת היתה עם א.ס., ובה דווקא לא הריתי - בעוד שבשתי החזרות אחרות ללא א.ס. הריתי. בקיצור, הרופא שלך צודק. בהצלחה!!!

18/12/2006 | 19:40 | מאת: גלי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה