ניני? אייך?
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
הכל בסדר, יקירתי? מקווה שכן ושאת חופשת לך בכיף.
היי ממוש, אני נכנסת מעט כי המחשב שלי שוב התפגר ואני מתקשה ליצור קשר רגשי עמוק מספיק למחשבים האחרים בבית;) אצלי הכל כרגיל, לא בטיפול, לא חושבת על טיפול, לא חושבת מה הלאה, פשוט חיה לשם שינוי. יש לנו גורונת כלבלבית שבטוחה שהיא תינוקת אנושית וכנראה שהיא עוזרת לי לממש קצת מהצרכים האימהיים שלי או של כולנו... בינתיים אנחנו לוקחים הפוגה כדי לחשוב האם להמשיך לתרומת ביצית או להניח לזה, אני לא חושבת שאחזור לIVF. מה איתך ?
טוב לשמוע ממך. אני מצטערת מאוד לשמוע שטיפולי IVF שעשית לא צלחו. קצת קשה לי להבין איך זה שהעוברים לא מבינים איזו אמא נפלאה את. או שאולי הם מחכים לרגע המתאים עבורם. לכי תביני עוברים...... יקירתי, תנוחי לך ותעשי חיים ובכל דרך שתבחרי אני מאחלת לך הצלחה גדולה! שיהיה לך שבוע טוב אוהבת- לי
יותר עדיף הינניני.. או קיי. בענייני מחשבים מתפגרים ומפגרים דווקא יש לי נסיון. שמחה לשמוע שרק המחשב חולה ושאצלכם בבית יש עכשיו תינוקת כלבלבית חדשה. תהנו ממנה. ברור שהיא חושבת שהיא אנושית וברור לי לחלוטין שהיא מסובבת את כולכם על קצה הזנב. (וכולם נהנים מזה, גם אתם וגם היא). יודעת שמה שתחליטו יהיה הטוב ביותר עבורכם. שולחת אלייך אהבה רבה^^^^^^^^^^^^~~~~~~~~~~~~~~~~~~^^^^^^^^^^^^^^^^^^ דורה.