בנות יקרות
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
בחג כתבתי לכן שלמרות שהבטא שלי ביום ד' הקרוב התחילו לי הפרשות כהות וגועל מהסוג הזה. מאז הגיע ממש מחזור אני ממש מתלבטת אם להמשיך עוד 3 ימים עם התמיכה עד לבדיקה שאותה בכלל לא בא לי לעשות כי אני במחזור!!! הרי ברור ששוב נכשלתי אז לא חבל לתקוע סתם הורמונים?
כמה זמן עבר מאז ההחזרה
עצוב לי לשמוע כמה רע לך מאחלת לך שנה פוריה והריון במהרה אני מציאה לך להתקשר לרופא שלך ולהתייעץ איתו בנושא אל תעשי שום צעד לפני שאת מדברת עם הרופא שלך בדר"כ אומרים להמשיך עם התמיכה עד לבדיקת הריון גם אם יש דימומים אז תחשבי על מה שאמרתי, בטוח הכל יסתדר בסוף חיבוק ריקי
גלגלי דפים אחורה ותראי בעצמך כמה הריונות התחילו בדימומים. ואת לוקחת קרינון שאחת התופעות לוואי השכיחות שלו היא דימומים. אז נכון, דימום לא תמיד מבשר טובות, אבל הוא בחלט לא מנבא כישלון. לכי תעשי בטא ואני מקווה שתחזרי ונוכל להגיד לך "אמרנו לך". בהצלחה יקירתי((((()))))