לכל הבנות המקסימות שענו לי
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
תודה מקרב לב שהתפנתן לענות לי בחג. אין כמוכן!!! התקשרתי לזיידמן והוא אמר שזה בהחלט לא סימן מעודד אבל שאמשיך עם התמיכה עם יום ד'. אחרי ששיגעתי את בעלי ואת עצמי התעשתתי. נכון שאני אוטוטו בת 40 ונכון שזה כבר ניסיון חמישי אבל אני לא אפסיק עד שיהיה לי ילד וזהו ככה אני נכנסת לשנה החדשה. אתן ניפלאות ועזרתן לי מאוד
באופן כללי ובעיקר כ"כמעט בת 40" אחת לרעותה -אני שולחת לך איחולים לבשורות טובות ביום ד', ובכלל שנה טובה((()))
צ'טערת על בילבול השם קודם... יותר מדי יין בחג :-) שמחה לשמוע את הרוח שנושבת בך! ככה להמשיך לשנה מנצחת! חג שמח ותפתחי את השנה בחיוך גדול! (((((((()))))))) נועה.
בשלב ראשון מאחלת לך ש- 27/9 יהיה יום מאושר! >>>>נכון שאני אוטוטו בת 41 {1/10} ונכון שזה כבר ניסיון 15 אבל אני לא אפסיק עד שיהיה לי ילד וזהו!... נקודה. אז עם אופטימיות זאת פותחת את השנה>>> הרופא שלי לא יודע איזה חדורת קרב אני ומה מצפה לו ביום שני... שנה טובה ופוריה. נורית.
אין לך מושג כמה שההודעה שלך ריגשה אותי אני מתפללת מתפללת ששנות ה 40 של שתינו יהיו עמוסות בהחלפת חיתולים