ציוד למסע כומתה חדש....
דיון מתוך פורום פוריות חברתי - תמיכה
הי בננות, אז זהו, שזיידמן לא נותן לי לנוח ולהסתלבט..... היום הייתי אצלו ואמר לי תרגעי.... לא צריך קטיושות, אפשר גם תת מקלע. וכדאי עכשיו. אותו לא מעניין דווקא לראות אם חזר לי הביוץ או לא. (אותי כן, אבל לא אתווכח) נתן לי פרוטוקול קצר במקום ארוך, ובערך חצי מהמינון הקודם: יום 3 למחזור גונל 150 ל 6 ימים, א"ס +דם, מנוגון 2 אמפ' ל 6 ימים + צטרוטייד 0.25.... כנראה שהגוף שלי הסכים איתו כי חצי שעה אחרי שיצאתי מהמשרד הגיע המחזור...הראש עדיין מסרב לקבל אבל אין לו ברירה. אגב, אם הגיע המחזור ב 19:00 בערב, אז מי היום הראשון של המחזור, היום (חמישי) או מחר? יעני להתחיל להזריק בשבת או בראשון? מחזור ממש, לא הכתמות. טוב, ואני לתומי חשבתי שנתרענן (או נתרעל) בחגים.... אז לילה טוב יקרות, ושיהיה סופ"ש נפלא ושקט, נשיקות, נועה.
יופי. נראה שזיידמן יהיה הרבה יותר עדין עם השחלות שלך הפעם! שום מנוחה בחגים בשבילך, גברת! בחגים זיידמן מתכנן לך הריון! ובעניין סוגיית המחזור- אני בשיטת סינדרלה- אם לפניי חצות- היום, אם אחרי- מחר. אבל תשאלי את פרינס צ'אמינג, הוא בטוח יודע יותר ממני. מאחלת לך שבסוף מסע הכומתה הזה תחבקי תינוק (ולא שום כומתה מיוזעת). וגרמת לי להגג לעצמי- מסע כומתה, גברים, את יודעת... לדעתי גם אלו שעברו מסע כומתה הכי הכי הכי מזוויע שיש- לא יעברו את מה שאנחנו עוברות. אבל אולי אני מכלילה ותכף יהרגו אותי פה בנות. בהצלחה יקירתי, דורה.
בנות יקרות שלי! אני פה ו עוקבת אחרי כולן .אני כול כך רוצה במת דורה ו נועה ש ניקראת חגים ש זה עוד מאת (חודש ראש השנה) תהיו עם עוברים חמודים בתוך הבטן שלכן. ו ש יהיה לכן רק טוב היריון כרוב ו תקין. מי כול הלב אני אוהבת אותכן ו יתפלל בישביל כול אחד. קבלו ממני חיבוק אחד גדול שלכן לנה
וואלה צודקת, לא נראה לי שאף גבר בסביבה היה עומד במה שאנחנו עוברות..... והלוואי תצא איזה בטא נחמדת לכבוד ראש השנה.....:-) בינתיים רצתי כמו פסיכית לחפש גונל, מכבי היו סגורים היום ולא נתנו לי התחייבות, אף בית מרקחת לא רצה למכור לי בלי התחייבות... ומי הציל אותי??? מר זיידמן בכבודו ובעצמו אמר לי לאסוף מאסותא ולהחזיר לו כשאקבל מהקופה. אנחנו נוסעים לנפוש מחר, ומי היה הולך למצוא גונל באמצע המדבר??? סוף טוף מקווה שהכל יהיה טוף! נשיקות יקירתי ושבת שלום ושקט! נועה.
היי נועהל'ה, שמחתי לקרוא את העדכון, וכמו דורה, גם אני בטוחה שזיידמן יהיה יותר רגיש וקשוב. ועוד מסכימה עם דורה ,לגבי כך שמחזור (דימום ממש) עד חצות הליל, שייך לאותו יום שזה עתה חלף לו. כלומר יום חמישי הוא היום ה1 הפעם. המינונים שרשם לך אכן נמוכים מאד מאד (כמו של הכי צעירות), וסביר שהגוף יגיב הפעם בצורה מתונה יותר, ואינשאללה יהיה הריון... נחזיק אצבעות שהפעם זו הפעם האחרונה. שירה
ואכן אחשיב את יום חמישי כיום 1, כי אכן יום מחזור מאד מחזורי.... העיר אותי ב 4 לפנות בוקר עם משיכות בטן שלא היו ולא נבראו בעבר.... אבל מה לא נעשה בשביל הפיצקלים הקטנים שיחטפו טוף טוף כשיבואו לעולם??? סופ"ש רגוע ונעים, :-) נועה.