גונל לא בקרור...

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/08/2006 | 23:23 | מאת: ניני

אוקיי פישלתי, קיבלתי במתנה גונל מחברה לא יודעת איפה ריחפתי הכנסתי אותו לארון במקום למקרר (לא לצחוק עלי!) הוא שכב שם יומיים וחצי עד שגיליתי מה עשיתי זה גונל עט סגור לגמרי כתוב בהוראות שצריך קרור, או עד 28 יום בטמפ' של עד 25 מעלות וזה גונל ששהה במקרר עד שהגיע אלי ואז "נכנס לארון"... מה אתן אומרות?

03/08/2006 | 00:08 | מאת: דורה

יקירתי, ומה הייתה הטמפרטורה בארון? אני רצינית! אני מניחה שמדובר בעט, נכון? כי אמפולות לא חייבים לשמור במקרר. (ד.א. זה בסדר, אני שמרתי גונל במקרר כמעט שנה ורגע לפניי שהזרקתי ראיתי שאי אפשר...)

03/08/2006 | 10:23 | מאת: נורית

לפי החשבון שלי את אמור להתחיל בקרוב טיפול... או שהחלטת לקחת חופש? אם החלטת שלא להתחיל החודש... לפי דעתי כמה כבר עולה עט 170-180 (בכללית)... ויש לזכור שאנו מזריקות בכמויות אז באמת אין סיבה לקחת את הסיכון שתזריקי את עט ולא תהיה תגובה.... מה את צריכה עוד סיבה לדאגה? אם החלטת להתחיל טיפול בחודש הקרוב אז תמשיכי להחזיק את העט במקרר ואיתה תשתמשי ראשונה. אם את מתלבטת אם להתחיל או לדחות אז קיבלת תשובה... לא לדחות! שתפי אותנו בבחירה שלך... ובהצלחה בכל דרך שתבחרי. נ"ב במישור ה-.... DHRA מה חדש?

03/08/2006 | 20:53 | מאת: ניני

אז ככה אני חוזרת לטיפול אחרי שבועיים של גלולות כמתוכנן. ממשיכה כל הזמן עם דא"ה 75 בנוסף התחלתי טיפול בדיקור וצמחים סינים אחרי רמז מהרופא שלי אני כבר שבועיים על צמחים ואתמול עשיתי דיקור ראשון מתחילה להזריק היום וויש מי לאק}{ (אגב אני קונה גונל במאוחדת וילד שלישי זה מאות רבות רבות של שקלים...) מה איתך? איפה הדברים עומדים?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה