reflax

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

11/11/2005 | 06:04 | מאת: meirav

my baby girl is 8 month she was just diagnost a week ago with "silent reflax" her gastro pediatrician want her to be on pepcid(like zantac)for3 time a day for the start she is breast feeding only AND it seems like my supply of breast milk is coming down lately the baby didnt gain much weight AND also want to nurse a lot i'm off dairy fish AND eggs i really dont like the idea to give her medicine is there any other alternative

11/11/2005 | 14:44 | מאת: תשובת מנהל הפורום

מרב היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה הנני משתף פעולה עם רופאי ילדים במסגרת מרפאת מדיקיד - רפואה משלימה בתינקות ילדים ונוער במידה והסיבה היא אי ספיקה של שוער הקיבה. Reflax ( שכיחה מאוד בתינוקות.) הבעיה כמעט תמיד משתפרת מעצמה עם הזמן כאשר הילד מתחיל ללכת סביב גיל שנה. בכל מקרה הטיפול הוא תחילה באמצעים פשוטים ויעילים הכוללים: 1. הקפדה על תנוחת התינוק לאחר ובזמן ההאכלה, לדוגמה לא להשכיב לאחר האכלה 2. מתן מספר ארוחות קטנות ביום במקום מספר קטן יותר של ארוחות גדולות. 3. הסמכת כלכלה בקורנפלור. 4 אני כן ממליץ לך לצרוך כמוסות שמן דגים משום שה DHA חיוני להתפתחות התינוקת במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער