השוואה בגדילה...

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

05/02/2007 | 22:40 | מאת: פורמיר

למומחה שלום! יש שאלה שמטרידה אותי זה זמן רב אני בכיתה י"א (בן כמעט 17),ומשום מה נראה שיש (או שרק נדמה לי) בעייה בגדילה שלי,ידוע לי ששינה מספיקה ותזונה נכונה תורמים לגביהה והתארכות,אך שמתי לב שבהשווה לחברי לכיתה שכפי שידוע לי מקפידים פחות על קיום דברים אלו ובכל-זאת ישנו פער די בולט בגבהים בינינו:אני-1.64 ורוב חברי-1.75 (בדוק), איך אפשר בכל זאת לגבוהה יותר באמצעים טבעיים ? בתודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
11/02/2007 | 11:00 | מאת: תשובת מנהל הפורום

ידידי המלומד הסר דאגה מליבך אנא בדוק את הגובה של הוריך וראה האם אתה בפרופורצייה הנכונה לגבהם ייתכן והמשפחה שלך מעט נמוכה והדבר משפיע עליך עקרונית למזון ואורח חיים אין קשר על גדילה בשיעורים שאתה מתאר שים לב שגדולי העולם כנפוליאון ואחרים היו נמוכי קומה ד"ר לב אור

17/08/2007 | 12:34 | מאת: יפית

היי אני בת 14 והגובה שלי הוא 1.54 כל החברות שלי מעל 1.60 וזה נורא מדאיג אותי שלא אוכל לגבוה יותר...כמו כן אבי היה מאוד נמוך בגיל שלי ובערך בכיתה י' הוא הזניק 20 מטרים וכהיום הוא 1.75 האם ישנה אפשרות שאוכל להגיע לפחות ל-1.65 ? נ.ב שמעתי על נוסחא שמחברים את הגבהים של ההורים ומחלקים לשתיים ,יצא לי 1.69 האם זה נכון?

17/08/2007 | 12:30 | מאת: יפית

שלחתי את האימייל של אחותי בטעות...

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער