קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

22/10/2005 | 12:25 | מאת: אלון

שלום על אלו תוספי ויטמנים אתה ממליץ לילדים עם קשב וריכוז?והאם זה יכול להחליף את הרטלין? ועל איזה תזונה אתה ממליץ?

26/10/2005 | 16:15 | מאת: איריס אבידור

שלום אלון, אני פסיכולוגית העוסקת גם בקינסיולוגיה, שהיא גישה הוליסטית ולא חודרנית לטיפול במגוון נושאים גופניים, רגשיים ולקויות למידה. באמצעות הגישה ניתן לשפר מאוד את התפקוד הלימודי, לשפר את הקשב והריכוז ולבדוק מוצרים מזון המותאמים באופן ספציפי לאדם. פרטים נוספים על הקינסיולוגיה ועליי תוכל למצוא באתר "נגיעות" בכתובת www.kinesiology.hostcenter.co.il או בטלפון 054-4450655. להשתמע, איריס

28/10/2005 | 11:21 | מאת: תשובת מנהל הפורום

אלון שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה בהתייחס לשאלתך כל ילד הוא עולם ומלואו ולכל ילד הצרכים התזונתיים הייחודיים לו קשה מאוד למצוא מכנה משותף לחסר תזונתי בין כל הילדים שאני רואה בקליניקה אבל אני כן יכול לציין שחסר בחומ שומן מסוג אומגה 3 חסר באבץ וויטמין B לסוגיו מאוד נפוץ כיום בילדים בארץ אני נתקל על בסיס יומי בילדים הלוקים תזונה לקויה העשירה בסוכר קמח לבן ושמן סויה מזוקק חשוב מאוד לבדוק כל ילד באופן עצמאי ואת הרגלי האכילה שלו על מנת להגיע לאבחון מדוייק במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער