הקאות ופליטות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער

21/10/2005 | 11:31 | מאת: ליזה

יש לי תינוק בן חודש וחצי, נתתי לו גם מטרנה וגם סימילאק והוא פולט המון, בכל פעם שאני עושה לו גרפס הוא מקיא כמעט את כל מה שהוא אכל, מה אתה ממליץ לי לעשות?

28/10/2005 | 11:47 | מאת: תשובת מנהל הפורום

רוויטל היקרה שלום רב ראשית כרגיל חשוב לי לציין אינני רופא ילדים תחום ההתמחות שלי הוא רפואה משלימה - הומאופתייה , תזונה , ונטרופתיה מהנסיון שלי אני יכול לציין שכנראה מדובר בשני דברים הראשון והנפוץ ביותר רגישות ללקטוז אותו אנזים המצוי בחלב לכן במידה ואת מאכילה את תינוקך במזון תינקות על בסיס חלב נסי מזון על בסיס סויה במידה ואין הטבה סביר להניח שמדובר באי ספיקה של שוער הקיבה. ( תופעה השכיחה מאוד בתינוקות.) הבעיה כמעט תמיד משתפרת מעצמה עם הזמן כאשר הילד מתחיל ללכת סביב גיל שנה. בכל מקרה אני ממליץ 1. הקפדי על תנוחת התינוק לאחר ובזמן ההאכלה, לדוגמה לא להשכיב לאחר האכלה 2. מתן מספר ארוחות קטנות ביום במקום מספר קטן יותר של ארוחות גדולות. 3. הסמכת כלכלה בקורנפלור. במידה ויש לך שאלות נוספות או שהתשובה אינה מספקת הנך מוזמנת ליצור עימי קשר בנייד - 0523756210 ד"ר ND ירון לב אור

מנהלי פורום רפואה משלימה לתינוקות, ילדים ונוער